CHP heyeti Aladağ’da vatandaşlarla buluştu

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve parti yöneticilerinden oluşan CHP heyeti, Aladağ’da vatandaşlarla buluştu.

Parti kurmayları ilk olarak ilçenin Gireği Yeniköy, Masiret ve Başpınar köylerine ziyaretler gerçekleştirdi. Daha sonra Dölekli, Soğukoluk, Kıcak, Büyüksofulu ve Posyağbasan köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen partililer bu bölgelerde mini toplantılar düzenledi. Heyet, burada parti politikaları ve belediye hizmetlerini anlattı.

Yoğun katılımın olduğu toplantılara kadınlar büyük ilgi gösterirken, vatandaşlar sorun ve taleplerini de ilçeye gelen parti kurmaylarına anlatarak çözümü için destek istedi.

Aladağ’da 8 saatlik bir çalışma yapan CHP heyeti, daha sonra ilçeden ayrıldı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ziyaret esnasında çekililen fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Adana’mızda hiç bir ayrım gözetmeden sokak sokak, köy köy dolaşıp vatandaşlarımızı dinlemeye devam ediyoruz” dedi.

CHP Adana İl Başkanlığından yapılan açıklamada ise, “Aladağ’dayız. Tüm örgütümüzle birlikte mahallelerimizi, karış karış geziyor, vatandaşlarımızın dertlerini dinliyoruz. Az kaldı: geliyoruz. Kurtuluş çok yakın” denildi.

440 total views, 1 views today

Bir cevap yazın