Çeceli Park Halı Saha maçlara hazır

Güven ÖZGÜL/KARAİSALI, (SHA)-

Karaisalı’da, 75 gün aradan sonra açılan ÇeceliPark Halı Sahasında dezenfekte ve temizlik çalışmaları yapıldı. ÇeceliPark Halı Saha işletmecisi Mert Ünaldı, “Cumhurbaşkanımızın açıklamasından hemen sonra telefonlarımız durmadı. Sürekli olarak telefonlarımız çalıyor. Müşterilerimiz arayarak gelmek istediklerini bize iletiyorlar” ifadelerini kullandı.

Karaisalı’da 75 gün aradan sonra açılan ÇeceliPark Halı Sahasında dezenfekte ve temizlik çalışmaları yapıldı.

Koronavirüs önlemleri kapsamında 16 Mart tarihinde kapatılan ve yaklaşık 75 gündür kapalı olan halı sahalar normal hayata dönüş planı kapsamında bugün açıldı.

Karaisalı’da ÇeceliPark Halı Saha işletmecisi Mert Ünaldı, müşterilerinin maçlarını bitirdikten sonra sosyal mesafeyi koruyarak tesislerden hemen ayrılacaklarını söyleyerek, “Bu önlemlerde Cumhurbaşkanlığımızın açıklamış olduğu bazı önlemler var. Bu önlemler doğrultusunda artık soyunma odaları kullanılmıyor. Gelen müşterilerimiz, sporcularımız kendi şahsi araçları ile hazır bir şekilde gelecekler. Girerken ateşlerini ölçeceğiz. Stabil bir şekilde el dezenfektanlarını vereceğiz. Dezenfekte işleminin ardından maçlarını rahat bir şekilde oynayabilecekler. Akabinde daha öncesinde sporcularımız duş alabiliyorlardı. Artık pandemi süreci sona erene kadar duş işlemleri gerçekleşmeyecek. Sporcularımız buradaki etkinliklerini bitirdikten sonra sosyal mesafeyi koruyarak tesislerden ayrılacaklar” dedi.

TELEFONLARIMIZ DURMADI

Halı sahaların açılacağının duyurulmasının ardından sürekli olarak telefonlarının çaldıklarını söyleyen Ünaldı, “Cumhurbaşkanımızın açıklamasından hemen sonra telefonlarımız durmadı. Sürekli olarak telefonlarımız çalıyor. Müşterilerimiz arayarak gelmek istediklerini bize iletiyorlar. Biz de talebin yoğun olmasıyla insanların spor yapmayı ne kadar özlediğini rahatlıkla görebiliyoruz. Kısıtlama süresince bunalan özellikle gençlere hoşça vakit geçirebilecekleri sağlıklı ve huzur dolu bir ortam hazırlamak isitiyoruz. Bu noktada inşallah yarından sonra sporcularımızı rahat bir şekilde ağırlayacağız.” diye konuştu.

1,595 total views, 1 views today

Bir cevap yazın