Canım sıkılıyor diyerek kalemi eline aldı, roman yazıp kitap çıkarttı

ADANA’da yaşayan 23 yaşındaki
İlhami Bülbül, can sıkıntısı nedeniyle eline aldığı kalemle bir süre sonra roman yazmaya karar verdi. Bülbül, bir süredir yaptığı çalışma sonucunda yazdıklarını kitap haline getirdi.

KPSS hazırlığı yapan Karaisalı doğumlu Bülbül, “Yeraltından sesler” ismini verdiği kitabını okurseverlere sundu. Kitapyurdu etiketiyle okuyuca çıkan yerli roman, internet üzerinden sipariş verilebiliyor.

İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Adana’da tamamlayan genç yazar, altı aylık süren üniversite eğitimini ise Erzincan Üniversitesinde gördü.

Edebiyata olan ilgisini ilkokul 3. sınıftayken öğretmeninin verdiği proje ödevi ile adım atan Bülbül, 2019 yılında can sıkıntısından kâğıda karaladığı birkaç satır sayesinde içinde bir yerlere hapsettiği tozlanmış edebiyat ruhunu yeniden canlandırarak çevresindeki arkadaşlarının da desteğiyle roman yazmaya karar verdi. Birçok sıkıntılı süreçten sonra Yeraltından Sesler’i [2024] kaleme aldı. Dünya’da olup biten onca sıkıntıya rağmen hâlâ roman ve şiir yazmaya devam ediyor.

261 total views, 1 views today

Bir cevap yazın