Bekir Şimşek: “Bugün sizlere çok önemli bir haber vermek istiyorum”

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Karaisalı Belediye Başkanı Bekir Şimşek, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüştü.

Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ittifak bileşenlerinin de hazır bulunduğu toplantıyla ilgili açıklama yaparak, “Karaisalımıza duble yol hayırlı olsun” dedi.

Şimşek, müjde olarak nitelediği paylaşımında, “Değerli Karaisalılı hemşehrilerim,
Bugün sizlere çok önemli bir haber vermek istiyorum. Uzun yıllardır hayalini kurduğumuz duble yol projesi için Ulaştırma Bakanımız Sayın Abdulkadir URALOĞLU’ndan söz aldık!” ifadelerini kullandı.

Şimşek, “Bu güzel haberde emeği geçen Adana Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Zembilci, Sayın Sunay Karamık ve Sayın Abdullah Doğru’ya, Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız Sayın Mehmet Fatih Kocaispir’e, MHP İl Başkanımız Sayın Yusuf Kanlı’ya, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Ozan Gülaçtı’ya ve Karaisalı İlçe Başkanımız Sayın Osman Kurdak’a çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

“KARAİSALI ADANA’NIN PARLAYAN YILDIZI OLACAK”

MHP’li Şimşek, “Bu proje sayesinde, Karaisalı ilçemiz hem trafik sorunundan kurtulacak hem de ölümlü kazaların önüne geçilmiş olacak. Ayrıca, ilçemizin turizm, tarım ve ticaret potansiyeli de artacak. Karaisalı, Adana’nın parlayan yıldızı olacak. Bu müjdeyi sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizlerin desteğiyle, Karaisalı’ya daha çok hizmet etmek için çalışacağım. Karaisalı’yı hep birlikte güzelleştireceğiz.” dedi.

608 total views, 2 views today

Bir cevap yazın