Aytuç’un atom şalgamı bir çok vilayetten sipariş ediliyor

Güven ÖZGÜL/KARAİSALI, (ADANA), (SHA)

Asma Altı Izgara’nın Genç İşletme Sahibi İlhami Aytuç, Hijyenik ve deneyimli personeller kadrosuyla Karaisalı’da bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi.

Karaisalı’da geçtiğimiz yıl hizmete açılan Asma Altı Izgara, uygun fiyat tarifesi ve özel menüsü ile tartışmasız göz dolduruyor. Başlangıç için sıcacık çorbası, yeşile bürünmüş rengarenk mevsim salatası, közde pişmiş balığı ve tavuk ızgarası ile damak tadınızı yeniden belirliyor. Yemek reyonu ile birlikte harika diyebileceğimiz bir şekilde tasarlanmış olan Asma Altı Izgara, Karaisalı-Adliye karşısında akşam saat 20.00’a kadar ev ve iş yerlerine de hizmet veriyor.

“GÜZEL İLÇEMİZDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Balık ve tavuk ızgara ile beyaz et üzerine Karaisalı’da bir ilki gerçekleştiren genç işletmeci İlhami Aytuç, “Güler yüzlü, hijyenik ve deneyimli personellerimizle güzide ilçemiz Karaisalı’da beyaz et üzerine bir ilki gerçekleştirdik. Özellikle leziz balık ızgaramız tadına müşterilerimiz mutlaka bakmalılar. Çünkü bu lezzet başka hiçbir yerde yok.” diye konuştu.

“BEYAZ ETİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMEZ”

Beyaz etin; kas gücü gelişimine, kemik dayanıklılığına, beyin fonksiyonları gelişimine ve kalp sağlığına iyi geldiğini hatırlatan Aytuç, “Pandemi sürecinde beyaz etin faydaları saymakla bitmiyor. Balık, besleyici gıda bakımından çok sağlıklı ve besin değeri açısından zengin bir besindir. Balıkta içerik açısından ciddi miktarda yüksek vitamin ve mineral içeriği bulunur. Riboflavin (B2), demir, kalsiyum, çinko, esansiyel yağ asitleri, A vitamini gibi vitamin ve mineral açısından merkez bankası sayılacak hayvansal kaynaklardan biridir. Bütün bunların yanında içerdiği proteinler ve protein içeriğinde bulunan amino asitler ile her diyet içeriğinin olmazsa olmazı konumundadır. Bu yüzden hem ailemize hem de sevdiklerimize tavsiye ediyoruz. Hem çok sağlıklı, hemde çok lezzetli. Mutlaka mekanımıza uğrayın. Ayrıca Alo Paket servisimizle de bu lezzetleri kapınıza kadar getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

TURŞULU ATOM ŞALGAMIYLA ÖN PLANA ÇIKIYOR

Lezzetli yemeklerinin yanı sıra Adanalıların vazgeçilmez içeceği olan şalgamıyla da ön plana çıkan Asma Altı Izgara İşletme Sahibi Aytuç konuşmasına şöyle devam etti:

”Özel karışımlarla hazırladığımız turşulu atom şalgamıyla ise herkesin damağında bam başka bir tat bırakıyoruz. Özellikle düzenli olarak tüketildiğinde vücuttaki zararlı toksinlerin temizlenmesine de yardımcı olur. Antioksidan özelliğe sahip olan turşulu atom şalgamı , stresle başa çıkma kapsamında da bire bir tercih edilir. Tüm bunların yanı sıra afrodizyak etkisine sahip olan şalgam, A, B, C gibi vitamin türlerinden de yoğun oranda içerir. Bu sayede şalgam suyu bağışıklık sisteminin kuvvetlendirilmesi konusunda da faydalı bir içecek tercihi olarak öne çıkar.”

Sipariş üzerine yurt içindeki birçok vilayete kargo yoluyla da şalgam gönderen bu işletme, Adana’da isim yapmış marka şalgamlardan daha fazla rağbet görüyor.
ALO PAKET: 0531 598 73 10

988 total views, 1 views today

Bir cevap yazın