Aslan’dan seçim sonrası ilk açıklama: “Karaisalı için elimden geleni yapmaya devam edeceğim”

31 Mart yerel seçimlerinde Karaisalı Belediye Başkanlığı görevine veda eden Saadettin Aslan, sosyal meyda hesabından bir paylaşım yaparak teşekkür mesajı yayınladı.

Karaisalı’nın kalkınması için elinden geleni yapmaya devam edeceğini belirten Aslan, destek veren herkese teşekkür etti.

Aslan, paylaşımında,
“Geçtiğimiz 10 yıl boyunca, ilçemizin her köşesine dokunmaya çalıştık. Bu 10 yıl boyunca ilçemize hizmet etmek, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak, ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için gece gündüz demeden çalıştık. Her zaman adil, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket ettik. Sizlerin ihtiyaç ve taleplerini ön planda tutarak, ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için elimizden gelenin en iyisini birlik ve beraberlik içerisinde yapmaya gayret ettik. İlçemizin altyapısını güçlendirmek, sosyal ve kültürel alanlarda gelişim sağlamak, çevre düzenlemelerinden eğitim ve sağlık hizmetlerine kadar pek çok alanda önemli projeler gerçekleştirdik. Bu süreçte, sizlerin güveni ve desteğiyle birlikte çalışmanın mutluluğunu yaşadık. Ancak, bu süre zarfında elde ettiğimiz başarılar sadece benim değil, tüm belediye çalışanlarımızın ve tabii ki siz değerli hemşehrilerimin desteğiyle gerçekleşti. Bu süre zarfında yanımda olan, destek veren tüm hemşehrilerime ve çalışma arkadaşlarıma en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Gelecekte de ilçemizin kalkınması ve refahı için elimden geleni yapmaya devam edeceğimden emin olabilirsiniz.” dedi.

318 total views, 1 views today

Bir cevap yazın