Aslan’dan proje yağmuru! “Kızıldağ’ın çehresi değişecek”

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, yerel seçimlerin son düzlüğüne girilirken projelerini açıklamaya devam ediyor.

Aslan, ilçenin 1650 rakımlı Kızıldağ Yaylası için Alatepe Orman Parkı’nı işaret ederek, yeni projelerin müjdesini verdi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Aslan, “Nüfusu her geçen dönem artan Kızıldağ Yaylası’nın gelecek 50 yılını planlayarak yayla yolunu ve Lahanalık – Ötüken çevre yolunu açıp sizlerin kullanımına sunduk.” dedi.

Başkan Aslan, “Kızıldağ Yaylası’na yeni bir plan ve projeli yayla inşa etmek için Tarım ve Orman Bakanlığı’yla görüşerek Kızıldağ Alatepe mevkiinde bulunan 500 dönümlük orman alanını ‘Orman Parkı’ olarak ilan ettirdik.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Aslan Kızıldağ Yaylası için yapmayı planladıkları projeleri ise 26 madde de sıraladı.

Aslan, şunları kaydetti:

“Kuracağımız yeni yaylamızda; bungalov evler, kır lokantası, kır kahvesi, seyir terası, gözlem kulesi, etkinlik ve tören alanı, güvenlik ve personel binası, otel, sağlık kabini, ibadethane, otopark, çadır kamp alanı, macera parkı, açık spor sahası, market, kasap, fırın, bisiklet yolu, spor sahaları, yürüyüş parkurları, yöresel ürün satış büfeleri, giriş kontrol birimi, depo, wc, otopark, geçici atık toplama noktası olacaktır. Karaisalı’mıza ve Kızıldağ Yayla’mıza hayırlı olsun.”

260 total views, 2 views today

Bir cevap yazın