Aslan’dan hodri meydan! “Bunların işleri güçleri dalavere, karşıma çıksınlar”

Önceki dönem Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Güven Özgül’ün hazırlayıp sunduğu canlı yayın programına telefonla bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Önceki Başkan Saadettin Aslan, seçimden 3 ay önce alınan işçilerin ihtiyaç sebebiyle alındığını aktardı. Başkan Aslan, “Karapınar’da, Dokuzoluk’ta ve Macera Parkı’nda personel ihtiyacı vardı bizde alım yaptık, biz personel maaşlarını tıkır tıkır ödüyorduk ama şimdiki yönetim borçlardan kasadaki açıktan falan bahsediyor. Her belediyenin borcu olur bu çok normal ama bunların üzerinden bize yönelik bir karalama kampanyası yapılarak bahane üretiyorlar. Bunların işleri güçleri dalavere” dedi.

Önceki Başkan Aslan, “Şimdi diyorlar ki karı koca olarak çalışan vardı aynı evden 2 kişiye iş verilmiş algısı yaptılar ama buda doğru değil. Personellerimiz çalışırken evlenmişler işlerine de devam etmişler. Ne var bunda, bunun bizimle ne alakası var” ifadelerini kullandı.

“KARŞIMA ÇIKSINLAR”

Aslan, açıklamasının devamında şunları kaydetti:

“Ben her şeyin hesabını verebilecek bir insanım. Bu arkadaşlara çağrım gelin bir açık oturumda karşı karşıya gelelim ve her şeyi konuşalım. Şov yapmasın kimse hodri meydan”

696 total views, 1 views today

Bir cevap yazın