AK Parti Karaisalı’da istifa: “Saadettin Aslan’ı destekleyeceğim”

AK Parti’nin Karaisalı’daki teşkilatlarında çeşitli görevlerde bulunan Soner Gelen, istifa ettiğini duyurdu. Gelen, “Saadettin Aslan Başkanımızla yol yürüyeceğim” dedi.

Cumhur İttifakı’nın meclis üyesi aday listesine tepki gösteren isimler arasında yer alan Gelen, partisine tepki gösterip istifa etti. Soner Gelen, mevcut Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Saadettin Aslan’ı destekleyeceğini duyurdu.

Gelen, “En güzel yıllarımın sevdası AK Partim’den bugün itibariyle ayrılıyorum.
Üzerimde emeği bulunan tüm büyüklerime hakkımı helal eder, helallik isterim. Üzgünüm belki, ama bir o kadar da gururluyum.” ifadelerini kullandı.

“KAZANAN KARAİSALI OLACAK”

“Kurduğumuz Bağımsız Karaisalı çatısı altında, inandığımız değerler ve ilkere uygun zeminde, bu güne kadar yapılan emeği ve hizmeti heba etmeden, eskiden ders alıp daha dikkatli ve daha özenli, ileriye bakıp daha verimli daha çalışkan olmaya söz veren Saadettin Aslan başkanımız ile birlikte yol yürüyeceğim.”
Tüm varlığım ve benliğimle yerli ve milli siyasete katkı sağlamaya, ilçem ve hemşehrilerim için çalışmaya devam edeceğim. KARAİSALI için desteklerinizi bekliyoruz. KARAİSALI yine kazanacak.”

812 total views, 2 views today

Bir cevap yazın