AK Gençlik Karaisalı seçime hazır

AK Parti Karaisalı Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Güçlü ve yönetimi yaptıkları çalışmalarla adlarından söz ettiriyor.

AK Parti Karaisalı’da siyasi liderliğini sürdürmeye devam ederken, gençlik kolları teşkilatı ise rehavete kapılmadan saha çalışmalarına devam ediyor.

“Hep yeni, hep ileri” sloganıyla ilçedeki gençlerle tamas kuran AK Gençlik, sorun ve talepleri yerinde dinleyerek çözümü için notlar alıp geri dönüşler sağlıyor.

AK Parti Karaisalı Gençlik Kolları Başkanı Güçlü ve yönetimi, her hafta toplantılar yaparak Türkiye Yüzyılına uygun çalışmalar yapıyor.

İkinci yüzyılın gençleri ile köy köy gezip vatandaşların evlerine konuk olan teşkilat mensupları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek sahadan hiç kopmuyor.

Karaisalı Gençlik Kolları Başkanı Güçlü, ilk defa oy kullanacak gençlere de seslendi. Güçlü, “2002 yılından beri her seçimde desteğini esirgemeyen gençler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hiç yalnız bırakmadı. İktidarımız döneminde sağlıktan ulaşıma, eğitimden enerjiye, savunmadan sanayiye kadar birçok alanda eser ve hizmet kazandırdık. Bu hizmetleri kazandırırken birçok engel ve zorluklarla karşılaştık. Ancak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sizlerin desteğini yanında her zaman hissederek ‘Halkın gücünün üstünde güç yoktur’ dedi engellerden korkmadı, çalıştı, çabaladı. Bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanımız ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonunu ruhunu, felsefesini anlattı. Cumhurbaşkanımız sadece bu günleri değil gelecek yüzyılı inşa etmek amacıyla var gücüyle çalışmaktadır. Kolay bir iş değil, Allah Cumhurbaşkanımıza güç kuvvet versin. 4 ayımız var. “Durmak yok, yola devam.” Türkiye yüzyılının inşası sürecinde yerel yönetimlerde de Gönül Belediyeciliği ile hizmetlerimize devam edeceğiz inşallah. Gönülden inanıyorum, daha yapacak olduğumuz çok işimiz var.” dedi.

255 total views, 1 views today

Bir cevap yazın