Aday gösterilmeyen Çay, başka partiye geçip aday oldu! Sıra Saadettin Aslan’da

ADANA’nın Pozantı İlçesinde MHP’den 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Mustafa Çay, tekrar aday gösterilmedi. Başkan Çay, bu duruma tepki göstererek Yeniden Refah Partisi’ne geçti. Çay’ın Refah logosu ile seçimlere gireceği öğrenildi.

Bugün Adana’daki siyaset arenasında hareketli saatler yaşandı. MHP Genel merkezi tarafından Ali Avan’ın Pozantı Belediye Başkan Adayı gösterilmesi, mevcut başkan Mustafa Çay’ı hayal kırıklığına uğrattı. Çay ise, yeniden aday olmak için Yeniden Refah Partisi’ne katıldı. Başkan Çay, adaylık dosyasını İl Başkanı Selahaddin Baysal’a teslim ederek başvurusunu gerçekleştirdi.

Pozantı halkı ise, ilçeye önemli hizmetler kazandıran Mustafa Çay’ın bu kararını memnuniyetle karşılarken, “Bu türkü burada bitmeyecek” yorumları yapıldı.

“SIRA SAADETTİN ASLAN’DA!”

MHP Genel Merkezi bir değişiklikte Karaisalı’da yaptı. Mevcut Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın yerine Bekir Şimşek’i aday gösterdi. Saadettin Aslan’ın ise kamuoyu yoklaması yaptırarak seçimlere bağımsız şekilde girebileceği ifade edildi.

Aslan’ın anketlerde en üst sıralarda çıktığı, bunun nihai sonuçlarına göre, adaylık startını verebileceği kaydedildi.

Çesitli temaslar kurmaya devam eden Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın yakın zamanda süreç ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

1,377 total views, 1 views today

Bir cevap yazın