Adana’da yüzlerce İYİ Partili’den Zeydan Karalar’a destek

İYİ Parti’nin Önceki Dönem Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, yüzlerce partiliyle birlikte Zeydan Karalar’ı ziyaret edip destek açıklamasında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde 800 kişilik bir grupla basın toplantısı düzenleyen Boyvadaoğlu, Karalar’a destek verdi. Bu kez makam ziyareti için Zeydan Karalar’ın kapısını çalan Boyvadaoğlu, yüzlerce kişinin katılımıyla adeta gövde gösterisi yaptı. Görüşme için makam odası yetersiz gelince, partililer meclis salonuna alındı.

İYİ Parti’de Adana İl Teşkilatı, Genel merkezin kararına tepki göstererek Boyvadaoğlu ile birlikte hareket etme kararı aldı. Tabanda büyük destek gören Boyvadaoğlu, 800 partiliyle birlikte mevcut Belediye Başkanı Zeydan Karalar için sahaya indi.

Boyvadaoğlu, Karalar ile birlikte düzenlediği toplantıda, bu durumun partiler üssü bir olay olduğunu belirtti.

Boyvadaoğlu, şunları kaydetti:

“Makam ziyareti yapalım derken büyük bit toplantıya dönüştü bu görüşmemiz.
Benim dönemimde Zeydan Başkanımla uyum içinde çalıştık. Bizlere her ramazan ayında 6 bin koli göndererek ihtiyaç sahiplerine iletmemize köprü oldu. Bilbordlara Genel Başkanımızın fotoğraflarını donatmak için destek verdi. Zeydan Başkan her konuda destek verdi ve şuanda da Sayın Karalar’a destek vermek için istifa etmiş bulunuyorum. Biz büyük bir basın toplantısı düzenledik ve ben burada kimseye istifa edin demedim. Söylediğim şuydu, Zeydan Karalar gerçek bir Adanalı, Adana’yı köy olmaktan kurtaracak. Artık borçlarla uğraşan bir belediye değil, hizmet yapan, proje üreten bir hale geldi. Biz şu kararı verdik, bu kararı verirken de tek başıma vermedim 25 30 kez 50’şer farklı partilimizle bir çok kez toplandık. Bu artık parti olayını aştı. Biz gerçekten belediyeciliğin iyi öğrenmiş, borçlarını bitirmiş, Adana’yı köy olmaktan kurtaracak bir kişi ile ilgili hareket etme kararı aldık. Biz hep Zeydan Karalar’ın arkasında durmamız gerektiğini söyledik. Onlarda tamam başkanım sen bize öncülük et diyince çok büyük bir desteğe ulaştık. Biz kafamıza göre yola çıkmadık, tabanın sesine kulak verdik. Biz doğru olanı yaptık ve Zeydan Başkanı sonuna kadar destekleyeceğiz.”

KARALAR’DAN TEŞEKKÜR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise, destek açıklanmasında bulunan İYİ Partili tabana teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Görüşme, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından son buldu.

392 total views, 1 views today

Bir cevap yazın