9’uncusu organize edilen Kızıldağ Futbol Turnuvası başladı

ADANA’nın Karaisalı ilçesine bağlı 1650 rakımlı Kızıldağ Yaylası’nda 9’uncusu organize edilen Köyler Arası Futbol Turnuvası, Çatalanspor ile Çecelispor takımları arasında oynanan müsabaka ile başladı. 16 takımın 4 gurupta mücadele verdiği turnuvanın başlama vuruşunu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan yaptı.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı Belediyesi ve Karaisalılar Derneği himayesinde organize edilen turnuvada ilk maçı Çatalanspor rakibi Çecelispor karşısında aldığı 3-0’lık galibiyetle kazanırken, Belediye Başkanı Karalar’da müsabakanın ilk 10 dakikasında forma terletti. Karalar, penaltı vuruşundan bir de gol kaydederek seyircilerden alkış aldı.

Burada değerlendirmelerde bulunan Başkan Karalar, “Bu yıl 9’uncusunu organize ettiğimiz Kızıldağ Futbol Turnuvası büyük çekişmelere sahne oluyor. İlçe Belediyesi ve Karaisalılar Derneği’nin de katkılarıyla birlik ve beraberlik içinde bir etkinlik yapıyoruz. Vatandaşın ilgiside yoğun, özellikle gençler çok yoğun ilgi gösteriyor. Spor sağlıktır. Spor kardeşliktir. Uyuşturucunun en önemli panzehirlerindendir. Ayrıca, Karaisalı halkının bize olan ilgisi mutlu ediyor, bizde onları çok seviyoruz.” dedi.

849 total views, 1 views today

Bir cevap yazın