Ziya Polat’tan Karaisalılar Derneği’ne tepki! “Nasıl hesap vereceksiniz?”

Karaisalı’nın ileri gelen isimlerinden Ziya Polat, Karaisalılar Derneğine tepki göstererek, “Sınıfta kaldınız be abi, ışık vermeyen yıldızlar gibisiniz” ifadelerini kullandı.

Karaisalı’da eğitim camiasına uzun yıllar hizmet ederek çeşitli görevlerde bulunan Ziya Polat, sosyal medya hesabından Karaisalılar Derneği’ne sitem dolu sözler sarf etti.

Derneğin beklentilere cevap vermediğini söyleyen Polat, “Ne hayaller, ne umutlar ve ne beklentiler umarak seçtiğimiz veya seçildiğiniz dernek yönetiminde; elbetteki,neredennnn nerelere;diye bir muhasebe yapmamız gerekiyor diye düşünme hakkımızın olduğunu düşünüyoruz.” dedi.

Dernek ile ilgili öz eleştiri yapılması gerektiğini aktaran Polat, “Amacımız;kişilerle hesplaşmak değil, bir sivil toplum kuruluşunun değerli yöneticilerini ve de çok sevdiğimiz dernek yöneticisi dost ve arkadaşlarımıza sitemimizdir gayemiz. Hemşehrilerimizin belleğinde de benimki gibi derneğimizle ilgili bir öz eleştiri,muhasebe yapmak gerektiğine inanıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Karaisalılıra büyük bir sorumluluk düştüğünü ifade eden Polat, “Milletvekili seçimlerinin vebalini nasıl vereceksiniz derken;belediye başkanlığı seçimlerinin de vebali omuzlarınızda değerli arkadaşlarım. Sizleri;siyasi partilerimizin,makam ve koltuklarınızdan,sosyal hayatın içindeki varlığinızdan ve de ekonomik imkanlarınızdan dolayı dernek yönetimine seçmiştik;ancak,sizlerin bir araya gelemediğini görmek;Karaisalıcılık fikrinin etrafında toplanamadığınızı görmek;biz gariban Karaisalı sevdalılarını gerçekten derinden üzdü ve üzüyor.” diye konuştu.

“NASIL HESAP VERECEKSİNİZ?”

“Dernek olarak;bir güç gösterisi yapamadınız,bir birlik,beraberlik sergileyemediniz, bir rehberlik yapma havasına giremediniz,meğer ki; kendi içinizde organize olamadığınızı da görüyoruz sonuç olarak. Makamınızın, paranızın,popülaritenizin hesabını nasıl olsa verirsiniz; Karaisalılılar Dernek Yöneticiliğinizin hesabını Karaisalılılara nasıl verirsiniz bilemiyorum.”

“SINIFTA KALDINIZ’

“Hepiniz arkadaşımzsınız,tanıdığımız insanlarsınız,hala siyasetin içerisin desiniz,hala popülersiniz ancak;ışık vermeyen yıldızlar gibi görünüyorsunuz murtçuların gözlerine. Seçilmenizden bu yana;iki dönem geçti ama;seçildikten sonra; tam kadro kaç defa toplantı yaptınız,kaç olumlu karar aldınız,ilçemiz ve insanımıza hangi konularda yararlı olabildiniz acaba bilmek isteriz. Sizleri yakından tanıyor, kişiliğiniz ve ahlaki yapınızla hiçbir olumsuz şüphemiz yok;ancak, dernek yönetimi olarak sınıfta kaldınız be abi.”

445 total views, 1 views today

Bir cevap yazın