Ünaldı: “Ben bıraktım Uğur Ünaldı sende bırak, bırakmazsan ikimiz de adam değiliz”

Salbaşspor Teknik Direktörü Mustafa Ünaldı, bu yıl 8’incisi düzenlenen Kızıldağ Yaylası Köyler Arası Futbol Turnuvası ile ilgili sosyal medya adresi üzerinden “Turnuvadan Anladıklarım” başlıklı bir paylaşımda bulundu.

Tecrübeli çalıştırıcı iddialı bir yapısının olduğunu belirterek, “8’inci kez düzenlenen bu turnuvada nasıl bir misyonum var bunu ben ve çevremdekiler biliyor sanırım. Hatalarımı anlayabiliyorum, daha doğrusu anlamak için bir rakip gözüyle kendime baktım” dedi.

Rakip gözüyle baktığı hatalarını maddeler halinde sıralayan başarılı hoca, “Yaptıklarım hem bana, hem ağabeyim Uğur Ünaldı’ya sürekli sorunlar yaratıyor. Takım oyuncularım da bundan azami etkileniyor. Şalvarlıbet3000 hayal ürünüyken ciddiye alınabiliyor. Antipatik biri oluyorum, herkes gibi olmak bana göre değil. İnsanlar biraz daha dikkat çekebilmek için bana muhalefet olmaları gerektiğini anlamış, çünkü en küçük bir sataşma veya laf sokmaya dayanamadığımı biliyor ve diyor ki, “Bir laf da biz sokalım bakalım ne diyecek” diyorlarmış.
İtiraf ediyorum zormuş. Gol yersek bir daha turnuvaya katılmayacağım diye yemin etmiştim.
Ardından, “Dur yemininin” diye laf soktular. Dönerciymiş Karaisalı’da bu arkadaş. Bir de sahte facebook hesapları var. Çatalan’ın sucuğunu yiyen Mustafa Hoca yazdılar. Sordum bunu yazanları hiç maça gelmemişler. Ama düşündüm haklılar…
Ben bıraktım Uğur Ünaldı, sende bırak! Bırakmazsan ikimiz de adam değiliz!
Vasiyetim; Turnuva biterse bu lafları edenlerin listesi bendedir, gidip yüzüne tükürmeyen herkes de şerefsiz oğlu şerefsizdir! Tek şampiyon Emelcik 1977’dir.” ifadelerine yer verdi.

920 total views, 2 views today

Bir cevap yazın