Tezgahına, “Tanzim Satış Noktası” adını veren genç girişimci yüzleri güldürdü

Güven ÖZGÜL/ADANA (SHA)
Salbaş’ta “Tanzim Satış Noktası” adı altında kurduğu tezgahta kavun, karpuz ve domates satan genç girişimci Nuh Bekmez (25), sadece tezgaha gelen değil, yoldan geçenlerin yüzünde bile tebessüm oluşturuyor.

Tezgaha, kendi el yazısıyla yazdığı, “Tanzim Satış Noktası” adını veren Bekmez, Salbaş ana yol üzerindeki camii önünde satışlarını gerçekleştiriyor.
Karpuz sezonun açılmasıyla birlikte vatandaşların uğrak noktası haline gelen “Tanzim Satış Noktası”, en uygun fiyattan alıcı buluyor.

Devletin kapattığı tanzim satış noktalarını hatırlatan 25 yaşındaki genç girişimci, “Devletimiz kapatsa da biz bu yöntemi sürdürüyoruz. Kaliteli ve uygun fiyata ürün satmaya devam ediyoruz.” dedi.
Sattığı ürünün rengi, kokusu ve tadının bir başka olduğunu vurgulayan Nuh Bekmez, “Müşterilerimiz bu karpuzu yediği zaman dudakları yapışıyor, yiyip yaşamak lazım.” ifadelerini kullandı.
Karpuz satışı yaparken güzel anılara da tanıklık ettiğini söyleyen Bekmez, “Geçenlerde bir müşterimiz kız istemeye giderken, çikolata almayı unutmuş. Bana nerden çikolata alabileceklerini sordu, kendisine burda çikolatacının olmadığını söyledim. Fakat çikolata yerine karpuz götürebileceklerini dile getirdim ve karpuzu aldılar. Kız istemeye karpuzla gittiler düşünebiliyor musunuz? İşte böyle güzel anılarımız da oluyor.” diye konuştu.

954 total views, 1 views today

Bir cevap yazın