Tehnelciler çukura düştü! Ünaldı istifa etti

Kızıldağ Futbol Turnuvası’nın iddialı ekipleri arasında gösterilen Tehnelciler Çukur Çömelekspor turnuvaya veda etti. Grubundaki iki maçıda kaybeden siyah kırmızılı ekip, rakibi Yeniköyspor karşısında sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Teknik adam Mustafa Ünaldı ise maç sonunda faturayı kendisine keserek takımından istifa etti.

Karaisalı Kaymakamlığı himayesinde, ADANA Büyükşehir Belediyesi ana sponsorluğunda, Karaisalılar Derneği ve İlçe belediyesinin destekleriyle düzenlenen turnuvada çeyrek final düzlüğüne girildi. Buna göre çeyrek finale yükselen takımlar belli olurken, turnuvaya veda eden takımlar da ise hüzün vardı.

Günün önemli karşılaşması arasında gösterilen Tehnelciler Çukur Çömelekspor, ile Yeniköyspor karşı karşıya geldi. 90 dakikalık sürenin sonunda rakibi Yeniköyspor’a 1-0 mağlup olan Tehnelciler, turnuvadan elendi. Takımın deneyimli çalıştırıcısı Mustafa Ünaldı ise siyah kırmızılı ekibin başkanı Resul Işıl’dan affını isteyerek istifa ettiğini duyurdu.

Bu yıl aynı köyden 2’nci bir takım daha çıkan ve takımın başına geçen Ünaldı, istediği verimi alamadı. İstifa ettiğini sosyal medya hesabından duyuran başarılı teknik adam, “Hayalimdeki Tehnelciler grubuna ve Tehnelciler Çukur Çömelekspor takımına verebileceğim daha fazla bir şey kalmadığını düşünerek başkandan bu görevimden affımı istiyorum” dedi.

Ünaldı, “Her sezon büyük bir heyecanla bekleyip tüm yazımızı dolduran Türkiye’nin en büyük yöresel futbol organizasyonundan gruplarda aldığımız iki mağlubiyetin ardından elendik. Öncelikle bize güvenen Resul Işıl başkanıma ve büyük Tehnelciler taraftar grubuna teşekkür ediyor ve başarısızlığımızdan yana ise özür diliyorum” ifadelerini kullandı.

ÖNCE SİTEM, SONRA İSTİFA

Turnuvanın başarılı hocası Ünaldı, maç esnasında saha içi ve saha dışında yaşanan olaylar nedeniyle de camiayaya sitem etti. Ünaldı, İki sezondur uğraştığımız gerçek taraftar olma yolundaki çabalarımızın ise son maçtaki çıkan olaylar sebebi ile boş bir uğraş olduğunu anladım. Benim görevim sadece sahada oyuncularımı yönlendirmek değil aynı zamanda taraftarımıza da yol göstermekti fakat maalesef hakemlik hiçbir konu olmamasına rağmen yapılan saldırı kabul edilemez” ifadelerine yer verdi.

Çukur Çömelekspor camiasına verebilecek başka bir şeyi kalmadığını, üzgün ve buruk olduğunu ifade eden Ünaldı, “Bu sebeple hayalimdeki Tehnelciler grubuna ve Tehnelciler Çukur Çömelekspor takımına verebileceğim daha fazla bir şey kalmadığını düşünerek başkandan bu görevimden affımı istiyorum. Turnuva boyunca üzdüğümüz kırdığımız yanlış yaptığımız herkesten özür dileyerek çeyrek finale çıkma başarısı gösteren tüm takımlara başarılar diliyorum. Türkiye’nin en büyük yöresel futbol turnuvasına üzgün ve buruk bir veda ederken tüm oyuncularımı gözlerinden öpüyor hocalık görevimden de istifa ediyorum” dedi.

1,375 total views, 3 views today

Bir cevap yazın