Tatlıcı Murat durmak bilmiyor

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

Salbaş’ın marka tatlıcısı Murat Er, Karaisalı’nın doğal güzelliklerini bir bir gezerek, sosyal medya takipçilerini adeta imrendiriyor.

Her hafta bir yere giderek sosyal medya hesabından canlı yayınlar gerçekleştiren başarılı tatlıcı, adeta gezilmedik yer, görülmedik yer bırakmıyor.

Yaz dönemi boyunca durmak bilmeyen Salbaş’ın sevilen esnafı Tatlıcı Murat, Kızıldağ Yaylası, Dokuzoluk, Hacılı, Yer Köprü, Varda Köprüsü ve Kapıkaya kanyonu gibi bir çok turistlik alanları gezerek yaz döneminin tadını çıkardı.

007 James Bond başta olmak üzere, bir çok sinema ve dizi çekimlerinin yapıldığı Karaisalı’da turistlik yerlerin olduğuna da dikkat çeken sevilen esnaf, herkesi Karaisalı’ya davet ederek, ilçenin güzelliklerinin gezilip görülmesi gerektiğini söyledi.

Salbaş’ın sevilen esnafı Tatlıcı Murat, Karaisalı’nın Kuva-yi Milliye ruhuna da dikkat çekerek, “Karaisalı düşmanın giremediği tek ilçe. Murtçu hikayesini herkes bilir herhalde. Sadece turizm ve turistlik yerleri konuşmak eksiklik olur. Burası Milli ruhun yeniden ateşlendiği, yeniden alevlendiği bir ilçe. Tarih acısından da çok kıymetli bir konuma sahip. 535 yıllık bir Kızıldağ Karakucuak güreşlerimiz var mesela. Onun yanı sıra yapımı 5 yıl süren bir Varda Köprüsü. Mesire alanı olarak ise Dokuzoluk, Hacılı, Yer Köprü ve Kapıkaya kanyonu gibi piknik alanları var. Yaz aylarında ise yayla yapmak isteyenlerin uğrak noktası 1700 rakımlık bir Kızıldağ Yaylası. Yine serinlemek için girilecek buz gibi Dokuzoluk, Hacılı ve Yer Köprü gibi alanlarımız var.” dedi.

1,257 total views, 1 views today

Bir cevap yazın