MHP Genel Merkezi tarafından Cumhur İttifakı’nın Karaisalı Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Bekir Şimşek, ilk açıklamasını sosyal medya hesabından yaptı.
Şimşek, Karaisalı’yı daha ileriye taşımayı hedeflediklerini belirterek, “Sayın Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ beyefendinin tensipleri ile Karaisalı Belediye Başkan Adayı olarak atanmış bulunmaktayım.
Karaisalı’yı daha ilerilere taşımak ve sizlere daha iyi hizmetler getirmeye geliyoruz.” ifadelerine yer verdi.
1,334 total views, 1 views today

Salbaş Haber Ajansı, tarafsız ve doğru habercilik anlayışıyla hizmet veren bir medya kuruluşudur. Misyonumuz, yerel ve ulusal düzeyde en güncel ve önemli haberleri okuyucularımıza sunmaktır. Bağımsız gazetecilik ilkelerimiz doğrultusunda, topluma katkıda bulunmayı hedefliyoruz.