Sedat Küçük kolları sıvadı

ADANA’nın Çukurova İlçesinde hafriyat sektörünün sevilen ismi Sedat Küçük, memleketi Bozcalar Köyü için kolları sıvadı.

İlçenin Salbaş Mahallesi’nde uzun yıllardır hafriyat sektöründe hizmet veren Küçük, Bozcalar’a muhtar adayı olduğunu duyurdu.

3 muhtar adayının olduğu 140 seçmenli köyde, iddialı bir çıkış yapan Sedat Küçük, köylüleri tarafından da önemli ölçüde destek gördü.

Kurduğu diyalog ve çeşitli temaslarla çalışmalarını sürdüren 34 yaşındaki Küçük, gençliğinin verdiği dinamizm ile vatandaşın sorunlarına anında çözüm üreterek iş bitiriyor.

Kısa çalışma diliminde halkın takdirini toplayan Küçük, köyün temel sorunları ile ilgili projelerini de seçmenleriyle paylaşarak onlarla fikir alışverişinde bulunuyor.

“KÖYÜN TEMEL SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞACAK”

Muhtar adayı Küçük, köyündeki vatandaşın geçimini çiftçilik ve hayvancılıkla sağladığını belirterek, “Öncelik olarak su sorununu tamamen ortadan kaldıracağız. Belirlenen bölgelere ise köprü çalışmalarını ivedilikle hayata geçireceğiz. Ayrıca bana ait olan bir arazi var ve buraya bir su deposu yapıp alternatifler oluşturacağız. Yine aynı araziden Salbaş’a kadar yol açıp ulaşımı kolaylaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

561 total views, 1 views today

Bir cevap yazın