Salbaş’ta ucuzlugun adresi Evren Gross Market

ADANA’nın Çukurova ilçesinde uzun yıllardır hizmet veren Evren Gross Market, hoşgörü ve güler yüz ile
müşteri memnuniyetini senelerdir sağlamaya devam ederken kaliteyi de ucuzlukla buluşturuyor.

İlçenin Salbaş Mahallesi Çatalan Caddesi üzerinde vatandaşlara hizmet veren Gross Market, şık tasarımı ve düzenli ürün yerleşimi ile birlikte müşterilerin diledikleri ürünleri raflarda kolayca bulmasını sağlıyor.

Müşteriler, Evren Gross Market’e giriş yaptıklarında ilk olarak güler yüz ve çeşitli ikramlarla karşılanıyor. Ardından müşterinin yaptığı alışveriş kasaya gelerek en uygun fiyat tarifesi ile ücretlendiriliyor.

Salbaş’ta bulunan zincir marketlere kalite ve ucuzlukta meydan okuyan Evren Gross Market, vatandaşların ilk tercihi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

“YILLARDIR ÇİZGİMİZİ BOZMADIK”

30 yılı aşkın süredir market sektöründe hizmet verdiklerini belirten işletme sahibi Mustafa Evren, kaliteyi ucuzlukla buluşturduklarını ifade ederek, “Her geçen gün sayıları artan zincir marketlere rağmen müşterilerimiz bizi tercih etmeye devam ediyor. Bizim bölgemizde de şuan bir çok zincir market var ama bu durumdan olumsuz olarak hiç etkilemiyoruz, tam tersine işlerimiz daha çok açıldı. Ben bunu müşterilerimiz arasındaki samimiyet, güven ve güler yüze bağlıyorum. Çünkü biz çizgimizi hiç bir zaman bozmadık” dedi.

Evren, şunları kaydetti:

“Mahalle marketi demek; Evinizi emanet ettiğiniz, adres sorduğunuz, acil durumda yanınızda olan hatta düğün ve cenazenizde yer alacak olan kişilerdir.
Bazen müşterilerimiz üzerinde para olmadığı zaman bizden gelip birşeyler alabiliyorlar. Daha sonraki günlerde yada aylık aldıklarında ödeme yapan müşterilerimiz oluyor. Biz vatandaşlarımızı idare edebiliriz ama bu zincir marketler de mümkün değil. İşte bu güven ve samimiyet sayesinde işlerimizde bir an olsun bir durgunluk olmadı. Esnaflık yaparak müşterilerimizi idare etmesini biliyor, onlara karşı çizgimizi bozmadan güler yüz ve tevazu ile hizmet etmeye devam ediyoruz.

700 total views, 1 views today

Bir cevap yazın