Salbaş’ta kebabın adresi: “Yörükoğlu Kebap Salonu!”

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

Salbaş’ta çok kebapçı var ama iyisini bulmak zor. Yörükoğlu Kebap Salonu ise bu konuda bir istisna.

Lezzetli kebap çeşitleriyle konuklarını ağırlamaya devam eden Yörükoğlu Kebap Salonu hizmette sınır tanımıyor.

Salbaş’ta kebap denilince akla gelen ilk yer genç girişimci Ahmet Konut’un sahibi olduğu Yörükoğlu Kebab Salonu.

Genç girişimcinin tecrübe ve donanımı müşterilerini lezzetin doruklarına
çıkartıyor. Mekan sahibi Ahmet Konut, “Yörükoğlu Kebap Salonu’na gelenler farkımızı anında fark eder. Çünkü bu lezzetleri başka hiçbir yerde bulamazlar.” dedi.

Açıldığı günden beri yaptıkları lezzetli kebap çeşitleri ile gündeme gelen Yörükoğlu Kebap Salonu, güler yüzlü personeli ve hijyene önem veren bir anlayışla çalışmalarını sürdürüyor.

Lezzetli kebap çeşitleriyle konuklarını ağırlamaya devam eden genç girişimci hizmette sınır tanımıyor. Temizlik ve hijyen yönünden gönül rahatlığı ile tercih edilecek yerlerden olan Yörükoğlu Kebap Salonu tüm ızgara çeşitleri ve acılı Adana Kebabı ve şalgam suyunun birbirinden ayrılmaz iki önemli lezzet olduğunu vurguladı.

Yörükoğlu Kebap Salonu’nun güler yüzlü ustası Ahmet Konut kendisinin 15 yaşından bu yana bu işle uğraştığını belirterek, “8 yıldır bu işi yapıyorum.
Biz emeğimize de yemeğimize de sevgimizi katıyoruz. Adana kebabı etinin içine sadece baharat konulur ve onu çekerken şişe takarken işin başından başlayan süreçte hep sevgimiz yer alır. Yani işimizi severek yapıyoruz. İşimizi severek yapınca lezzet de kaçınılmaz oluyor. Müşterilerin taleplerine göre şişler hazırlanır etler çok bekletilmez taze taze şişlenir mangala gider ve sonra servise hazır olur. Sonra müşterilerimizin afiyetle yemelerini sağlarız. Bizim için en önemlisi müşterilerimizin dükkânımızdan memnun ayrılması. O yüzden ne lezzetimizden ne de müşteri memnuniyetimizden asla ödün vermeyiz.” diye konuştu

Konut, “Adana deyince akla gelen iki şey Adana Kebabı ve Şalgam her biri birbirinden lezzetli yiyecek ve içeceklerle değerli Adanalı hemşerilerimizi bu lezzetleri tattırmaktan büyük bir mutluluk duyacağız. Yerimiz, Salbaş Mahallesi Çatalan Caddesi yolu üzerinde bulunan Cumhuriyet Çay Ocağı’nın hemen yanında. Adanalıları mekanımıza davet ediyorum. Bizim mekanımız dostlarımızın mekanıdır. Tüm Adanalı dostlarımızı kebap çeşitlerimizden tatmaya bekleriz.” ifadesini kullandı.

“HİJYENE ÖNEM VERİYORUZ”

Konut, “Bizim için sağlıklı ürünler sunmak birinci önceliğimizdir. İşyerimiz de hijyen konusuna çok dikkat ediyoruz. Gelen müşterilerimiz bunları yakından görüyor. Gönül rahatlığıyla kebap çeşitlerimizden yiyerek mekanımızdan ayrılıyorlar.” dedi.

1,339 total views, 2 views today

Bir cevap yazın