Salbaş’ta inşaatı tamamlanan 2 ev şikayet üzerine yıkıldı, ev sahibi isyan etti: “Yaptığınız şerefsizlik yanınıza kalmayacak”

ADANA’nın Çukurova İlçesinde yapımı tamamlanan 2 ev kaçak yapı iddiasıyla yıkıldı. Ev sahibi Ethem Küçük, bunu yapanların insan olmadığını kaydetti.

İlçenin Salbaş Mahallesi’nde bir süre önce inşaatı tamamlanan ve 8 aydır o evde oturan aile ile birlikte yapımında son aşamaya gelen 2 ev belediye ekiplerince yıkıldı. Geniş güvenlik önlemleriyle yıkımı gerçekleştirilen evler iş makinalarıyla kullanılamaz hale getirildi.

Yıkım esnasında sosyal medya hesabından canlı yayın açan Ethem Küçük, yaşanan gelişmeye çok sert tepki gösterdi.
Küçük, “Babama ait olan arsaya bir ev yaptırmak istedik ancak şikayetler ard ardına gitmiş. Ayrıca 8 ay önce buraya bir ev yaptıran ve içerisinde 240 güne yakındır oturan kardeşimin evini de yıktılar. Her şeyi geçtim buraya 3 milyon liraya yakın bir harcama yaptık ve yıkım yerine cezasını ödeyelim dedik onu da kabul etmediler. Ne diyeyim ben, Allah var gam yok” ifadelerini kullandı.

Küçük, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Evet Bugün Günlerden Yıkım Hadi Buyrun Gelin Elleriniz İle Yaptığınız ŞEREFSİZLİĞİDE Utanmadan Gelin Seyredin GERÇİ SİZ GERİDEN SEYREDERSİNİZ Seyredin ki Bu Kadar Emek Nasıl Yıkılıyor Hep Beraber İzleyelim Ha Buna Sebep Olan Kişi Ve Kişiler Hem Allah Katında Hemde Bu Dünyada İnanın Cezasız Kalmayacak Ha Dua Edinde Bu İki Yaşlı Şahıslara Birşey Olmasın O zaman O Hep Bu Şahıs Yüzünden Çekiyorsunuz Bu Yasadıklarınızı Diyen Şahıslar dan Başlarım O X Kişilerden Çıkarım Bu Günden İtibaren Herkes Ama Herkes Hem Haddini Bilecek Hemde Hadlerini Tek Tek Ama Tek Tek Bildireceğim Buna Emin Olun HA BU YIKIMLARLA BİZİDE YIKABİLECEĞİNİZİ SANIYORSANIZ YANILIYORSUNUZ DAHA DA İYİ OLURUZ SİZ RAHAT OLUN Kİ”ALLAH VAR GAM YOK”

1,507 total views, 1 views today

Bir cevap yazın