Salbaş’ta dillere destan düğün

Küçük ve Dönmez aileleri, Salbaş Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde örnek bir ev sahipliği yaparak davetlileri kapıda karşıladılar.

Bölgenin tanınmış ailelerinden Bozcalar Köyü Muhtarı Hayri Küçük’ün kızı Esin Küçük ile Kuzgun Köyü Muhtarı Ali Dönmez’in oğlu Ahmet Dönmez dünya evine girdi. Küçük ve Dönmez aileleri, Salbaş Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde örnek bir ev sahipliği yaparak davetlilerle kapıda karşıladılar.

Gecenin çifti Esin ve Ahmet çiftinin alana gelmesiyle başlayan düğün töreni dillere destan geçerken, gelin ve damadın dostları, akrabaları, iş arkadaşları bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadılar.

Pandemi nedeniyle yaklaşık 3 saat süren törende davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti.

ÖRNEK EV SAHİPLİĞİ YAPTILAR

Damadın annesi ve babası ile gelinin annesi ve babası da bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. Konukları kapıda karşılayan ve tek tek ilgilenen düğün sahipleri, “Darısı tüm bekârlara olsun.” diye temennide bulundular.
Esin ve Ahmet çiftinin düğün töreni dans eşliğinde başlarken, çiftin alana gelmesiyle birlikte salonda alkışlar koptu.

PİSTİ BOŞ BIRAKMADILAR

Düğünün başlangıcında gelin ile damat güzel bir müzik eşliğinde salona giriş yaparken gecenin ilk dansını gerçekleştirdiler. Gecenin çiftleri düğünün ilk danslarını gerçekleştirdikten sonra düğün törenine katılan davetliler de gelin ve damada pistte eşlik etti. Dillere destan düğüne katılanlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.
Gelin ve damat açılış dansını yaptıktan sonra davetlilerle tek tek ilgilenerek, “Hoş geldiniz” dediler. Gelin ile damat konuklarla tek tek ilgilenirken, düğün sahipleri ise konukları bir an bile yalnız bırakmadılar ve davetlilerle yakından ilgilendiler. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden eğlence de zaman zaman duygulu anlar yaşandı.

GECEYE ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Salbaş Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün merasimine, Adana ve Adana dışından gelen çok sayıda davetli alanı doldurdu. Adana iş dünyası ve siyasetçiler genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. Damat ve gelin, arkadaşlarıyla çiftetelli oynayarak, mutluluklarını ölümsüzleştirdiler. Davetliler arasında AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak, İYİ Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mehmet Koca ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Abdullah Kaçar, çifti ve ailesini bu gecede yalnız bırakmadılar.

BİRBİRLERİNE ÇOK YAKIŞTILAR
 
Düğüne katılan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek, “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundular. 19.00’da başlayan düğün kırkım merasiminden bir süre sonra sona erdi. Düğüne katılanlar da genç çiftin mutluluğunu paylaşmanın sevincini yaşadılar.

2,410 total views, 1 views today

Bir cevap yazın