Salbaş’ta dengeler alt üst oldu! Kocatepe’de Enver Avcı sürprizi

ADANA’nın Çukurova İlçesinde kıyasıya devam eden muhtarlık yarışında, adaylar adeta belediye başkanı gibi çalışıyor.

İlçenin Salbaş Mahallesi’nde ikamet eden Enver Avcı, sürpriz bir karara imza atarak Kocatepe’den muhtar adayı olduğunu duyurdu.

Salbaş kulislerinde Enver Avcı’nın sevilen bir isim olduğu ve ciddi oranda desteğe ulaşabileceği kaydedildi.

Bölgenin sevilen ismi Enver Avcı’nın adaylığı mahalle sakinlerinde ise heyecan yarattı. Avcı’nın adaylığı çeşitli çevrelerce
dengeleri alt üst edebilecek cinsten olduğu belirtildi.

“MUHTARLIK EK İŞİMİZ DEĞİL, TEK İŞİMİZ OLACAK”

Avcı, son 3 dönemdir mahalleyi yönetenlerin bir varlık göstermediğini dile getirdi. Bugüne kadar mahalleyi yönetenlerin pasif kaldığını söyleyen Avcı, “Benim dönemimde sadece vatandaşımızın derdiyle hemhal olacağız. Herkes bana 05312842940 nolu telefon numaramdan ulaşabilecek. Yoksul ailelere çeşitli yardımlar, her evin önüne kömür yardımları, arabası olmayan kişilerin ulaşım sorunu, hastalanan bireylere araba servisi, yılda bir kez gezi organizasyonu, okullu çocuklarımıza ücretsiz servis desteği, düğün salonunun üstünün kapalı hale getirilmesi, yüzme havuzunun açılması, asfaltı sokaklar ve tertemiz bir Kocatepe hayalimiz var.” diye konuştu.

Mahalle sakinleri Avcı’nın adaylığından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, genç, dinamik ve iş bitiren bir profile sahip olması nedeniyle yerel yönetimlerle önemli temaslar kurup hizmet alır yorumları yapıldı.

Avcı ise, kendisine yönelik geri dönüşlerin memnuniyet verici olduğunu kaydederek, tebrik telefonları aldığını ve destek bildiren herkese teşekkürlerini iletti.

691 total views, 1 views today

Bir cevap yazın