Salbaşlı isimden sürpriz çıkış

ADANA’nın Çukurova İlçesinde yaşayan Adnan Daldaban, gelen yoğun talep ve istişareler neticesinde kararını verdi.

İlçenin Salbaş Mahallesi’nde ikamet eden Adnan Daldaban, vatandaşlardan gelen yoğun talep ve istişareler neticesinde muhtar adayı olduğunu ilan etti.

Salbaş’ın sevilen ismi Daldaban, her kesimin adayı olarak yola çıktığını belirterek, “Güçlü irade, yaşanabilir bir mahalle ve daha iyi hizmetler için Yeni Mahalle’ye Muhtar adayı olduğumu kamuoyu ile paylaşmak istiyorum” dedi.

Daldadan, şunları kaydetti:

“Bildiğiniz üzere 31 Mart’ta bir yerel seçim var ve bende yaşadığım mahalleye 25 yıllık belediyecilik deneyimimle faydalı olacağımı düşündüm. Yerel yönetimler konusunda işin ehli olduğumu düşünen bir çok vatandaşımız aday olmam konusunda yoğun bir talep oluşturunca bu duruma kayıtsız kalamadık. Yaptığımız görüşmeler ve çeşitli kesimlerle kurduğumuz temaslar sonrası adaylığımız kaçınılamaz hale geldi. Mademki halkımız bizden bir sorumluluk altına girmemizi istiyor bizde bunu emir baş göz üstüne diyip yeni bir yolda birlikte yürümeye karar verdik. Yerel yönetimler, kamu kurum ve kuruşlar, STK, siyasi partiler vs gibi bir çok kurumlarla İkili ilişkilerimi kullanarak mahallemizi gerçekten YENİ yapacağız. Tüm imkânları seferber etmek için, hazırız kararlıyız.”

867 total views, 2 views today

Bir cevap yazın