Salbaş’ın sevilen esnafı babasını kaybetti

Güven ÖZGÜL/KARAİSALI, (SHA)-

Salbaş’ta uzun yıllardan bu yana eczacı olarak hizmet veren Günser Güngör, babası Veysel Güngör’ü salgın hastalığa karşı kaybetti.

Babasının ölüm haberini sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla duyuran Güngör, “Çok üzgünüm babamı kaybettik” dedi.

Eski İl Genel Meclis Üyesi Olan Veysel Güngör için, sosyal medyadan binlerce başsağlığı paylaşımları yapıldı.

İYİ Parti Karaisalı Belediye Meclis Üyesi Ayhan Işık, Güngör için yaptığı paylaşımda, “Her zaman hedefi büyük düşünen ileriye bakarak yaşayan hemşehrilerine hizmet etmeyi kendine görev bilen kanaat önderi eskisi il genel meclisi üyesi olarak görev yapan manalı ve güzel şiirler yazan Veysel Güngör abimiz hakk yürüdü. Kendisine Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak ise, “Karaisalı’mız bir değerini daha kaybetti.Kanaaat önderlerimizdan değerli abimiz Veysel Gungor vefet etmiştir.Merhum Veysel abimize Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Güngör, memleketi Çatalan Köyü’nde toprağa verildi.

1,841 total views, 1 views today

Bir cevap yazın