Salbaş’ın parlayan yıldızları

ADANA’nın Çukurova İlçesine bağlı Salbaş Mahallesi’nde son yılların en popüler 10 insanı adından söz ettirmeyi başardı.

İlçenin Salbaş Mahallesi’nde çeşitli mesleklerle uğraşan 10 ismin, bölgedeki çalışmaları, gayretleri ve hafızalara kazınan anları gündem oldu.

Çalışma sektöründe en çok öne çıkan isimler gayrimenkul işletmecileri Tufan ve Semih Bozüyük kardeşler oldu. Bölgenin sevilen ismi olan bu iki isim küçük bir mekanda başladıkları işi katlayarak büyüttü.

Salbaş Esentepe Mahalle Muhtarı Emine Meclis ise başarılı çalışmaları ile her kesimden takdir toplarken, mahallesini ise herkesin imrendiği bir hale getirdi. Muhtar Meclis Salbaş bölgesinin yanı sıra Çukurova’da da herkesin örnek aldığı bir isim olarak ön plana çıkıyor.

Murat Güler’in ise bölgeye has tarzı onu sempatik hale getiriyor. Konuşma şivesi, jest ve mimikleri ile sohbetlerine doyum olmazken, yardımsever kişiliği ve sosyal sorumluluk projelerine sağladığı katkılar ile takdir topluyor.

Ünal Akgül ve Mehmet Akgül kardeşler ise köyün yerli ve en eski isimlerinin başında geliyor. Bu iki isim merdoş ve öttürmek kelimeleriyle sosyal medya da fenomen olmayı başardı.

Berberlik yapan Yasin Gül, minik kasap Gökhan Konut, genç girişimci Nuh Bekmez de çalışkanlıklarıyla tanınırken, Öz Salbaş Kasabı işletmecisi Mehmet Esen’de doğayla içe içe inşa ettiği yeni tasarımlı mekanında müşterilerine daha donanımlı hizmet vererek yıldızını parlatan isimler arasında yer alıyor.

823 total views, 2 views today

Bir cevap yazın