Salbaş Ortaokulu Müdürü Erol: “Okulumuza kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz”

Salbaş Şehit Zeki Kütük Ortaokulu Müdürü Ahmet Erol, pandemi nedeniyle uzun süre sonra açılan okulların kendileri için mutluluk yarattığını söyledi.

Covid-19’un bu süreçte öğretmen ve öğrencileri çok mağdur ettiğini ifade eden Erol, “Ülkemiz genelinde yaşadığımız ve eğitim öğretim faaliyetlerinin aksamasına ve bizleri öğrencilerimizden mahrum bırakan covid 19 illeti ve belası bizleri ve öğrencilerimizi çok mağdur etmiştir. Ülkemiz genelinde tekrar eğitim öğretime başlamanın ve öğrencilerimize tüm okullar olarak kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Erol, eğitim ve öğretimin kusursuz bir şekilde sağ salim ilerlemesini temenni ederek, “Bu özlem umarız kısa sürmez. Çünkü bizler her gece başını yastığa koyunca o gün öğrencilerimize ne kadar faydalı olabildik ve onları vatanımıza milletimize nasıl ve ne kadar fazla faydalı hale getirebilirizin hesabını yaparız. Bizler ki tohumdaki ağacı ve çınarı gorebilenleriz .Bu vesileyle tüm ülkemizin ve öğrencilerimizin ikinci dönem eğitim öğretim döneminin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum .Çukurova Salbaş Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri adına tüm egitimcilerimize ve öğrencilere başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

823 total views, 2 views today

Bir cevap yazın