Salbaş Haber Ajansı yazarlarından “Çocuklar Üşümesin” Projesi

Salbaş Haber Ajansı yazarları sosyal sorumluluk projesi kapsamında Salbaş İlkokulu ve Ortaokulu’ndaki ihtiyaç sahibi 50 öğrenciye kışlık okul forması yardımında bulundu.

Soğuk kış aylarında zor koşullar altında yaşayan kimsesiz ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin düşünüldüğü “Çocuklar Üşümesin” Projesi için hazırlanan kışlık okul kıyafetleri Salbaş İlkokulu ve Ortaokulu’ndaki 50 öğrenciye teslim edildi.

Salbaş Haber Ajansı yazarları arasında toplanan para ile yapılan “Çocuklar Üşümesin” Projesi, Salbaş İlkokulu ve Ortaokulu’ndaki 50 öğrencinin yüzünde tebessüm oluşturdu.

Yapılan anlamlı yardımdan dolayı Salbaş Haber Ajansı yazarlarına teşekkür eden Salbaş Ortaokulu Müdürü Ahmet Erol, “Bu Proje sayesinde ihityaç sahibi 50 öğrencimizin yüzü gülecek. Bu kış yeni kıyafetlerini giyecek olmalarından dolayı eminim ki kendileri kadar aileleri de çok mutlu olacaklar. Ben tekrar duyarlılıklarından dolayı Salbaş Haber Ajansı yazarlarına teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

 

Salbaş Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Güven Özgül’ün teslim ettiği kıyafetleri giyen öğrenciler, toplu fotoğraf çekilerek, Salbaş Haber Ajansı yazarlarına teşekkür etti.

Projenin anlam ve önemine dikkat çeken Salbaş Haber Ajansı yazarları, “Soğuk kış aylarında çocuklarımız üşümesin diye böyle bir şey düşündük. Sosyal Sorumluk kapsamında ihityaç sahibi öğrencilerimizin tespitini yaparak onları ısıtmak istedik. Bizler böyle anlamlı projelerin içinde olmaya devam edeceğiz. Böyle anlamlı projelerin içinde olmak ve destek vermek isteyen herkes bizimle iletişime geçebilir. Aynı hassasiyetle yaklaşan herkesin maddi ve manevi desteği bizlere güç katacaktır.”

1,787 total views, 1 views today

“Salbaş Haber Ajansı yazarlarından “Çocuklar Üşümesin” Projesi” üzerine 1 yorum.

  1. I’m sorry for off-topic, I’m thinking about creating an instructive website for individuals. Will possibly start with publishing interesting facts such as”A B-25 bomber crashed into the 79th floor of the Empire State Building on July 28, 1945.”Please let me know if you know where I can find some related information such as right here

    custom essay online

Bir cevap yazın