Saadettin Aslan 3’üncü kez yetki istedi

ADANA’nın Karaisalı İlçesi’nde MHP’den 2 dönemdir Belediye Başkanlığı yapan Saadettin Aslan, 2024’de yapılacak olan yerel seçimler için 3’üncü kez yetki istedi.

2014 yerel seçimlerinde o dönemin belediye başkanı Babacan Durak’ın desteğiyle kazanan Aslan, 2019 yerel seçimlerini ise Cumhur İttifakı çatısı altında kazandı.

AK Parti Karaisalı İlçe Teşkilatı’nın 2024 yerel seçimlerinde kendi adayı ile seçime girmek istemesi ve aday adaylık başvuruların alınması ise parti tabanında heyacan yarattı.

AK Parti’de Karaisalı Belediye Başkan Aday Adayı olmak isteyenler dosyalarını ilçe teşkilatına teslim ederken, Cumhur İttifakı ortağı MHP’de ise Saadettin Aslan’ın genel merkeze giderek evraklarını teslim etti.

3’üncü kez adaylık başvurusunda bulunduğu sosyal medya hesabından paylaşan Aslan, “Kıymetli hemşehrilerim,
Genel Başkanımız Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin müsaadeleriyle 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde belediye başkanlığı için resmi aday adaylığı başvurumuzu Karataş Belediye Başkanımız Sn. Necip Topuz ile beraber genel merkezimizde yaptık. 2 dönemdir yaptığım belediye başkanlığı görevimde 3. dönemimiz için çıktığımız bu yolda Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin” dedi.

363 total views, 2 views today

Bir cevap yazın