Pirili’de Altan Yıldız rüzgarı

ADANA’nın Çukurova İlçesinde başarılı bir muhtarlık dönemi geçiren Altan Yıldız, hizmetleriyle konuşuluyor.

İlçenin Pirili Mahalle Muhtarı olarak 5 yıldan bu yana önemli işlere imza atan Altan Yıldız, mahalle sakinlerince destek görüp takdir ediliyor.

2019’da devraldığı mülki amirlik görevini en iyi şekilde yerine getiren isimler arasında gösterilen Yıldız, vatandaşla olan diyaloğu ve çalışmalarıyla tam not alıyor.

Muhtar Altan Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 5 yıldan bu yana yaptığı hizmetleri sıralayarak, “Abacılar baraj yolu dolgu çalışmasını söz verdiğimiz gibi tamamlayarak ardından Abacılar ve Kütüklü Cami tadilatını yaptırdık. Yine baktığımızda 17000m içme suyu hattını yeniledik. 42m’lik bir su deposu kazandırdık. Sokak aydınlatmasi iki ek 5 trofo %90 hat yenilendi. Çakıt çayı 3000 dönüm arazi sular altında kalmasını önleyecek çakıt çayı ıslah çalışmalarını yaptık. En önemlisi mahalle yollarını genişlettik ve asfalt döktürdük. Merfezler ve dar virajları ortadan kaldıracak 3 köprü ve yol çalışması ise devam ediyor. Bir muhtarlık binası yaptırarak yine burayı çok amaçlı kullanabiliyoruz. Yine abacılar ve naiplere üçüncü parkımızi yaptırdık.” dedi.

Muhtar Yıldız yeni dönemde ise neler yapacağını şu şekilde sıraladı:

Adana yolunu kısaltacak köprü sözü,
Abacıara baraj yolu sati kaplama ve asfalt çalışmaları, Köprü çalışmaları, mahalle gençlerine futbol ve voleybol sahası, Abacılar ve naipler mezarlığı çevre düzenlemesi, kapalı olan bazı kadastro yollarının 22a tescilli çalışması bittikten sonra açılması.”

Öte yandan Muhtar Yıldız’ın yaptığı ve yapacak olduğu çalışmalarla 31 Mart’ta favori olduğu belirtildi.

245 total views, 1 views today

Bir cevap yazın