Özgül’ün haberine kayıtsız kalınmadı! Konteyner isteyen ailenin isteği oldu

Salbaş Haber Ajansı’nın kurucusu DHA Muhabiri Güven Özgül’ün “Solunum cihazına bağlı olarak çadırda yaşayan Özlem’in ailesi konteyner istiyor” başlıklı haberine yardımsever vatandaşlar duyarsız kalmadı.

Haberin yayınlanmasının ardından bir çok kişi Özgül’ü arayarak yardım eli uzatmak için seferber oldu. Haberin ardından aileye ulaşan bir kişi konteyner ihtiyaçlarını karşılaşacağını iletti. Bir başka vatandaş ise gıda yardımı için arayıp aileye ulaştırdı. Bir diğer vatandaş ise 15 bin liraya kadar destek olabileceğini ifade ederek elinden ne geliyorsa yapabileceğini kaydetti.

15 yıldır yatağa bağlı olarak yaşayan solunum yetmezliği olan 15 yaşındaki Özlem Ateş’in annesi Nurten Ateş, depremden dolayı evlerinin hasar aldığını belirterek yaşamlarını çadırda sürdürmek zorunda kaldığını belitti. Anne Ateş, orta hasarlı olduğu tespit edilen eve girmeye korktukları için konteyner talebinde bulunmuştu. Ateş, bu çağrısına yardımsever bir kişinin karşılık verildiğini ifade ederek teşekkür etti.

“BİR MİKTAR PARAYA İHTİYACIMIZ VAR”

Anne Ateş Muhabirimiz Güven Özgül’e yaptığı açıklamada, konteynerin su elektirk ve çeşitli ihtiyaçlarının karşılanması için bir miktar daha nakdi yardıma ihtiyacı olduğunu belirterek bugüne kadar yardım eli uzatan herkese de teşekkür etti.

571 total views, 1 views today

Bir cevap yazın