Osman Tunçöz neden aday olduğunu açıkladı

ADANA’nın Çukurova İlçesinde halı ve yorgan yıkama tesisi işleten Osman Tunçöz, muhtar adaylığı süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İlçenin Salbaş Esentepe Mahallesi Muhtar Adayı olan Tunçöz, seçime 5 gün kala önemli mesajlar verdi.

Sebep olunan ve yapılan hizmetler için mevcut yönetime teşekkür eden Tunçöz, “Biz daha iyisini ve daha fazlasını yapmaya talibiz. Çünkü biz biliyor ve inanıyoruz ki, Esentepe’nin hakkı daha fazlası.” dedi.

“TALEP OLUNCA ADAY OLDUM”

Vatandaştan gelen talep sonucu, çeşitli kesimlerle yapılan istişareler neticesinde yola çıktığını belirten Tunçöz, “Çukurova belediye başkanı Soner Çetin’in her mahalleye bir muhtarlık sözü ve her evin kapısının ağzına kadar asvalt yapma sözünün kısmen gerçekleşmesinden başka ne varki hizmetleri yeterli bulayım. Bunların tamamı zaten Çukurova’nın diğer mahalle ve köylerinde yapılan hizmetler. Sen bunların yanında mahalle ve köyün adına ne talep ettin, ne aldın başka? Gel bunları anlat. Vatandaş yapılanları yeterli bulsaydı ve talep olmasaydı zaten aday olmazdım.” ifadelerine yer verdi.

“SÖZ KONUSU MEMLEKETSE GERİSİ TEFERRUATTIR”

“İlk olarak biz seçmenden şu yüzden oy istiyoruz. Azimli, samimi ve kararlı olduğumuzu vurgulayıp birlik ve beraberliği sağlayacağımızı söylüyoruz. İnsanlar arasında adil ve tarafsız davranacağımızı vaat edip, tuttuğu koparan, nereden ne isteneceğini bilen biri olduğumuzu dile getiriyoruz. Seçildiğimizde yetkilerimizi, kanunlara uygun ve insan onuruna yakışır bir şekilde kullanacağımın sözünü verip, ayrım yapmadan hep birlikte Esentepe’li olmanın sevincini, şerefini ve gururunu yaşatma düşünce ve çabamız olduğunu bilmelerini istiyoruz. Son olarak diyoruz ki, “Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır.”

NAMUS ŞEREF SÖZÜ VERDİ

“Ama bütün seçmenlerimiz şunu iyi bilsin ki, ben ve heyetim seçildikten sonra hiç kimseye, “Bana tekrar oy vermek için söz verirseniz bu talebinizi karşılarım” demeyeceğim. Bu hizmetleri yapmak ve yaptırmak zaten muhtar olarak benim görevim diyeceğim. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yetki ve sorumluluk sadece bende ve seçilen heyette olacak. Hak edene hakkı tam olarak verilecek. İnsanlarımız arasında ayrım yapmayacağım. Kimsenin hakkını yemeyeceğim, başka birine yedirmeyeceğim. Fakir fukaranın, garip gurabanın, dul ve yetimlerin her daim yanında olacağım. Bugüne kadar Belediyeler ve Merkezi idareden alınan hizmetlerin ve yardımların daha fazlasının alınması için namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum.”

257 total views, 1 views today

Bir cevap yazın