Osman Işıklı hizmete doymuyor

ADANA’nın Çukurova İlçesinde 5 yıldan bu yana başarılı bir muhtarlık dönemi geçiren Osman Işıklı, hizmette sınır tanımıyor.

2019 yerel seçimlerinde İlçenin Salbaş Kocatepe Mahalle Muhtarı olarak yetkilendirilen Muhtar Işıklı, yürüttüğü çalışmalarla halkın takdirini topluyor.

Bir çok vatandaşın talebine çözüm odaklı geri dönüşler sağlayan Işıklı, yol, asfalt, güvenlik, eğitim, barınma, kömür, yem, tarımsal destek ve gıda ihtiyacı olan bir çok insana fayda sağladı.

Son olarak mahalle sakinlerinin düğün salonu ile ilgili talebini de yerine getiren Işıklı, sundurma sistemi çalışması başlattı.
Yaz ve kış aylarında organizasyon yapmak isteyenlere daha geniş ve ferah bir ortam sağlamak isteyen Işıklı, düğün salonunun dış cephesini kapatarak sıcaklardan ve yağışlardan etkilenmeyecek hale getiriyor.

Muhtar Işıklı’nın bu çalışmaları mahalle sakinlerince memnuniyet yaratırken, yeni dönem için yola devam mesajları veriliyor.

Daha önceki seçimde Işıklı’ya oy vermediğini belirten bir vatandaş, yapılan hizmetlerden sonra Osman Işıklı’yı arayıp tebrik ettiğini ve bu dönemde kendisine destek vereceğini bildirdi.

Muhtar Işıklı ise, “Biz hizmet etmeyi seviyoruz, faydalı olmayı çözüm üretmeyi seviyoruz. Vatandaş Allah razı olsun dediği zaman o bize yetiyor, biz halka hizmet hakka hizmettir anlayışı ile çalışıyoruz. Mahalle sakinlerimiz de gayet güzel teveccüh gösteriyor. Devam et derlerse hizmetlerimizi tamamlayacağız ama başka bir arkadaşımıza görevi verirlerse ona da saygı duyarız. Bu demokratik bir yarış, önemli olan mahallemiz, kim daha iyi işler yapacaksa rabbim ona nasip etsin.” dedi.

304 total views, 1 views today

Bir cevap yazın