Nadir Erge, Salbaş Esentepe Mahallesi için kolları sıvadı

ADANA’nın Çukurova İlçesine bağlı Salbaş Mahallesi’nde halkın sevgisini kazanan Nadir Erge, son dakika hamlesi yaparak adaylık çalışmalarına başladı.

İlçenin Salbaş Mahallesi’nde vatandaşların takdir ettiği isimler arasında gösterilen Nadir Erge, Esentepe Mahallesi için kararını verdi. Mahalle sakinlerinden gelen yoğun talepleri değerlendiren Erge, muhtar adaylığı için çalışmalara başladığı öğrenildi.

Salbaş ve çevre köyler olmak üzere bir çok insana çeşitli konularda yardım elini uzatan Erge, samimiyeti ve kurduğu ilişkilerle takdir ediliyor.

Erge’nin gelen talepler üzerine konuyu değerlendirip kararını net bir şekilde verdiği öğrenilirken, yapacağı bir kaç istişare sonrası adaylığını ilan edeceği belirtildi.

Erge’nin yakın çevresi, temasların devam ettiğini ifade ederken, son bir değerlendirmenin ardından 2 hafta içerisinde kamuoyuna açıklama yapılacağını kaydetti.

Erge’nin adaylığı bölgede heyecan yaratırken, seçimi kazandığı takdirde, Salbaş ve Esentepe’ye önemli hizmetlerin geleceği ve siyasi kimliğinin yanı sıra muhtarlık vesilesiyle başarılı işlere imza atacağı vurgulandı.

476 total views, 1 views today

Bir cevap yazın