Nadir Erge muhtar adayı mı oluyor?

31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım başlarken, siyasi partilerin yanı sıra muhtar ve muhtar adayları da çalışmalara başladı.

ADANA’nın Çukurova ilçesine bağlı Salbaş Mahallesi’nde her seçim döneminde olduğu gibi yine çekişmeli yarışlar olacak.
Esentepe, Yeni Mahalle ve Kocatepe olmak üzere 3 mahalle barındıran Salbaş’ta, muhtar ve muhtar adayları da şimdiden çalışmalar için kolları sıvadı.

Buna göre Salbaş Esentepe Mahallesi’nde 3 dönemdir mahalle muhtarlığı yapan Emine Meclis’in karşısına Nadir Erge’nin aday olarak çıkacağı ileri sürüldü.

Yakın çevresinden edinilen kulis bilgilerine göre Nadir Erge’nin adaylığı için yoğun baskı altında olduğu ve bir süre düşünmek için müsade istediği iddia edildi.

Kendi oturduğu mahallesi’ndeki bir çok komşusu ise Erge için övgü dolu sözler söyledi. Erge’nin komşuları, “Nadir abimiz gerçekten samimi, güler yüzlü, herkesle konuşup kucaklaşabilen hayırsever bir insan. Tabiki aday olursa biz kendisine destek vermeye hazırız. Esentepe halkının da destek vereceğini düşünüyoruz. Nadir abiyi herkes seviyor. Mevcut mahalle muhtarımız da çalışkan bir insan ama bir değişim olacaksa bu değişim Nadir abiyle olsun isteriz” diye konuştular.

AK Parti Çukurova İlçe Teşkilatı’nda yaklaşık 3 dönemdir ilçe başkan yardımcılığı gibi görevler üstlenen Erge, parti teşkilatının desteğini de arkasına alacağı ifade edilirken, vatandaşla olan samimiyeti ve diyaloguyla da bölgede takdirle karşılanıyor.

Tüm bu iddialar sirkülasyonu nedeniyle Nadir Erge’ye ulaşan muhabirimiz Güven Özgül, konuyla ilgili Erge’yi aradı. İddialar ile ilgili açıklamalarda bulunan Erge, “Bu dönem çık diyenler oluyor. Bir teveccüh var ama benim şuan için böyle bir düşüncem yok. Ama zaman ne gösterir bilinmez, her şeyin hayırlısı olsun. Ama dediğim gibi şuan için böyle bir şey söz konusu değil” dedi.

591 total views, 1 views today

Bir cevap yazın