Mustafa Evren çok rahat: Açık ara kazanıyor

ADANA’nın Çukurova İlçesinde 2 dönemdir mahalle muhtarlığı yapan Mustafa Evren, 31 Mart akşamı ustalık dönemine giriyor.

İlçenin Salbaş Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Evren, 10 yıldan bu yana sürdürdüğü mülki amirlik görevini ustalıkla taçlandırmaya hazırlanıyor.

Yerel Yönetimler, Siyasi Partiler, Merkezi Hükumet ve STK’larla kurduğu sıkı diyaloglarla mahallesine hizmet akıtan Evren, 3’üncü dönem için gün sayıyor.

Çukurova ve Büyükşehir Belediyeleri ile olan ilişkileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı görüşmeler ve gündeme getirdiği talepler, vatandaşlarca takdir edilirken, destek açıklamalarıda çığ gibi büyüyor.

Yenimahalle’de favori gösterilen ve kazanmasına kesin gözüyle bakılan Evren, seçmenle kurduğu yüz yüze diyaloglarla insanlara dokunup sorun ve talepleri yerinde dinliyor.

Özellikle mahalledeki kadınların büyük desteğini arkasına alan Muhtar Evren, yeni dönem vaatlerini ise şu şekilde sıralıyor:

Salbaş sınırları içerisinde minyatür futbol ve voleybol sahası, su oyun parkı ve mahalleyi ana yola bağlayan bölgeye köprü çalışması gibi projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor.

Salbaş Yeni Mahalle Muhtarı Evren, 28 Aralık 2023 Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmede, Adana hava limanının kaldırılmaması, Karaisalı kara yolunun çift şeritli olması, Salbaş’a TOKİ binalarının yapılması gibi konuları da gündeme getirmişti.

212 total views, 1 views today

Bir cevap yazın