Murtçu kadınlar Karaisalı’yı gezdi

ADANA’nın Karaisalı Belediyesi, ilçede yaşayan kadınlara sosyal ve kültürel faaliyetler düzenleyerek farkındalık yaratıyor.

Karaisalı Belediyesi’nin organize ettiği “Murtçu Kadınlar Karaisalı’yı Geziyor” projesi kapsamında ilçeye bağlı mahallelerde yaşayan kadınlar Karaisalı’nın tarihi ve kültürel bölgelerini inceleme fırsatı buluyor.

Proje kapsamında kadınlar ikamet ettikleri mahallelerden otobüslerle alınarak rehberler eşliğinde Varda Köprüsü, Kapıkaya Kanyonu, Yerköprü Mesire Alanı, Macera Parkı, Karapınar Parkı’nı gezip bilgi sahibi oluyor.

Her ay düzenli olarak mahalle bazlı himaye edilen geziler, kadınlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.
Bu ay Kuzgun Mahallesi’nde ikamet eden kadınlar ilçenin tarihi ve turustlik bölgelerini doyasıya gezerek güzel vakit geçirme imkanı buldu.

Geziler sırasında kadınlara eşlik eden Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşarak, “Kıymetli hemşehrilerim; Karaisalı’mız, tarihi ve doğal güzellikleriyle her yıl binlerce turisti ağırlamaktadır. Bizler, Karaisalı’mızın asıl sahipleri kıymetli kadınlarımızın da bu doğal ve tarihi güzellikleri görebilmeleri için başlatmış olduğumuz “Murtçu Kadınlar Karaisalı’yı Geziyor” projesi kapsamında Kuzgun mahallemizin kıymetli kadınlarını Kapıkaya Kanyonu, Varda Köprüsü, Macera Parkı, Yer Köprü ve Karapınar Parkımız’da misafir ettik.” dedi.

Kadınlar ise organizasyon nedeniyle Başkan Aslan’a teşekkür ederek duydukları memnuniyeti ifade etti.

425 total views, 1 views today

Bir cevap yazın