Muhtar Evren’e dert yandı, isteklerini 10 madde de sıraladı

Salbaş Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Evren’in gayretli çalışmalarını takdir eden vatandaşlar, yapılan hizmetler nedeniyle emeği geçenlere teşekkür ederken, talep ve şikayetleri de iletmeyi ihmal etmiyor.

2 dönemdir muhtarlık yapan ve Cumhuriyetin 100’üncü yılında yeni dönem için yeniden aday olduğunu duyuran Mustafa Evren, yeni projelerin müjdesini sosyal medya hesabından veriyor.

Evren, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü kuruluş yıl dönümüne özel olarak Salbaş’a kazandıracağı projelerin müjdesini ‘durmak yok’ sözleriyle duyurdu.

Evren, Salbaş sınırları içerisinde minyatür futbol ve voleybol sahası, su oyun parkı ve mahalleyi ana yola bağlayan bölgeye köprü çalışması için start verildiğini belirtti.

Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Evren, geçtiğimiz günlerde mahallesinin ara sokaklarına dökülen asfaltlama çalışmasını ise, “Yollarımız uçak pisti gibi oluyor” sözleriyle duyurdu. Bir vatandaş ise bu paylaşımın altına hizmetler için Evren’e teşekkür ederken, Salbaş’ın eksiklerini ise 10 maddeyle sıraladı.

İşte o talep ve şikayetler:

Salbaş’ın bütün mahallelerine çevre temizliği ekipleri, Çöp konteynırlarının etraf temizliği, Yol kenarlarındaki kurumuş otlar çeti dikenleri azgan dikenleri yola uzamış ağaç dalları ve kargı temizlikleri,
Belediye düğün salonunun kapalı alan sundurma yapılması, Çocuklar için havuz, basketbol, voleybol ve tenis oynama alanları, Yürüyüş parkuru.

615 total views, 1 views today

Bir cevap yazın