Muhtar Adayı Tunçöz: “Bizim için mesele Salbaş”

ADANA’nın Çukurova İlçesinde Salbaş/Esentepe Mahallesi için muhtar adaylığını açıklayan Osman Tunçöz, sitemize bir açıklama yaparak, “Bizim için mesele Salbaş” dedi.

İlçenin Salbaş Esentepe Mahallesi için kolları sıvayan Tunçöz, “Bir süre önce yapılan istişareler neticesinde, şahsımı muhtar adayı olarak uygun gören istişare heyetine, birlik ve beraberlik içinde “Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için” prensibiyle ve sonuca ulaşmak gayesiyle, her türlü destek veren, verecek olan tüm mahalle sakinlerimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Tunçöz, memleket vurgusu yaptığı açıklamasında, “Bizim için mesele şahıs değil, bizim için sorun sadece Esentepe mahallesi de değil, Salbaş’ın tamamına bizim meselemiz olarak bakıyoruz.” diye konuştu.

Tunçöz, şunları kaydetti:

“Şu an mahallemizi yönetenler için hiçbir sorun yok gibi görünse de, halkımız ve bizler için çözüm bekleyen bir kısım sorunlar ve ilave projelerimiz var. Hiç kimse ile polemik içinde olmadan bu seçim sürecini tamamlamak istiyoruz. Az konuşmak, daha çok dinlemek prensibimizdir. Hiç kimseyi kırmadan, Halkımız arasında nifak oluşmasına fırsat vermeden, atalarımıza ve insanımıza yakışır bir çalışma ve sonuç hedefliyoruz. Alınan kararın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Önce ülkem ve milletim diyenler için durmak yok, yola devam. Her şey Salbaş Esentepe için çok güzel ve iyi olacak inşallah.”

412 total views, 2 views today

Bir cevap yazın