Muhtar Adayı Çelik: “Belediye Evleri’nde Karaisalılar birbirine kırdırılıyor”

Belediye Evleri Mahallesi Muhtar Adayı İsmail Çelik, mevcut muhtar Yemliha Yücel tarafından Karaisalı’lıların birbirine kırdırıldığını ileri sürdü.

Belediye Evleri Mahallesi Muhtar Adayı İsmail Çelik, çarpıcı açıklamalar da bulunarak vahim iddialar ortaya attı.

Muhtar Adayı Çelik, mevcut muhtar Yemliha Yücel’in seçimlerde daha çok Karaisalılı aday çıkması için görüşmeler yaptığını ve finansal destek girişimlerinde bulunduğunu öne sürdü. Çelik, “Şimdi bana bazı duyumlar geliyor, mevcut muhtar Yemliha bey, Belediye Evleri’nde avantaj sağlamak için yine Karaisalılı bazı isimlerle görüşüyormuş, ‘aday olsun’ diye. Buradaki amaç tamamen strateji. Yine seçimlerde Karaisalılar birbirine kırdırılarak mevcut muhtar aradan sıyrılıp tekrar kazanmayı planlıyor. Daha önce ki seçimlerde olduğu gibi. Bu oyunlara hiç bir hemşehrim gelmesin. Tek vücut olalım, et ve tırnak gibi kenetlenelim ve Belediye Evleri’ni Karaisalılar yönetsin” ifadelerini kullandı.

Muhtar Adayı Çelik, Belediye Evleri Mahallesi’nde büyük çoğunluğu Karaisalı’lılardan oluşan bir seçmen kitlesi olduğunu belirterek, birden fazla Karaisalı’lı adayın çıkmasının mevcut muhtar Yemliha Yücel’e yaradığını kaydetti. Çelik, “Belediye Evleri Mahallemizin seçmen kitlesinin büyük çoğunlulugunu Karaisalılı hemşehrilerimiz oluşturuyor. Daha önceki seçimlerde birden fazla Karaisalılı muhtar adayının olması oylarımızı böldü. Buda mevcut muhtarın işine yaradı. Ben daha önceki bir seçimi çok az bir oy ile kaybettim. Bunun nedeni çok fazla Karaisalılı adayın olmasıydı. Bende şunu söylüyorum. Karaisalılar’ın yaşadığı Belediye Evlerini Karaisalılar yönetsin. Tek vücut olalım ve oylar bölünmesin” dedi.

Çelik, şöyle devam etti:

“Biz burda Karaisalılı olarak bir aday ile çıkarsak bu seçimi alırız. Önceki seçimlerde çok fazla Karaisalılı aday olmasına rağmen ben son 1 ay da aday oldum ve çok az bir oy ile kaybettim. Çok fazla Karaisalılı aday vardı. Buda mevcut muhtarın işine yaradı. Ben bu göreve talibim. Çok uzun süre önce bu yola çıktım. Önceki seçimlerden ders çıkarıp hatalarımızı masaya yatırırsak bu seçim bizimdir. Karaisalılar’ın çoğunlukta olduğu Belediye Evleri’ni Karaisalılar yönetsin. Gayret benden, tevfik Allah’tan destek ise değerli Belediye Evleri seçmenimizden”

1,979 total views, 4 views today

Bir cevap yazın