Meral Akşener: “Metanet Çulhaoğlu’na dedim ki…”

Güven ÖZGÜL/ADANA, (SHA)-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa’daki toplu üye katılım töreninde, partinin kuruluş aşamasında Kurucu Adana İl Başkanı Metanet Çulhaoğlu ve diğer kurucu 80 İl Başkanı için, “Teşkilatlarımızı sırtlanıp götüren bu arkadaşlarımız benim son nefesim de bile helallik isteyeceğim insanlardır.” ifadesini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa’da katıldığı toplu üye katılım töreninde Kurucu Adana İl Başkanı ve Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu ile arasında geçen bir telefon görüşmesini anlattı. Akşener, “Bana buradan Metanet Başkan bakıyor şimdi. Adana’da kendisini aramıştım dedim ki il başkanı olmanı istiyorum. Eski milletvekilimizdi, dedi ki bugün olmayacağım da ne zaman olacağım? Bugün görev yapmayacağım da ne zaman yapacağım? Hay hay?” şeklinde cevap aldığını söyledi.

“BU ARKADAŞLARIMIZ BENİM SON NEFESİM DE BİLE HELALLİK İSTEYECEĞİM İNSANLARDIR”

Akşener, kurucu il başkanları için, “teşkilatları sırtlayan insanlar” ifadelerini kullanarak, “24 Haziran seçimleri yapılıp grup kurduktan sonra Ocak ayının 10’u veya 15’i galiba milletin parasını devletin bize verdiği resmi parayı alıncaya kadar 81 ilin 81’ne de bir lira para yardımı yapamadık. Onun için teşkilatlarımızı sırtlayıp götüren bu arkadaşlarımız benim son nefesim de bile helallik isteyeceğim insanlardır.” dedi.

867 total views, 1 views today

Bir cevap yazın