Kuşdemir eski partisine sert çıktı

ADANA’nın Karaisalı ilçesinde yaklaşık 1 ay önce İYİ Parti İlçe Başkanlığı’ndan istifa eden Mustafa Kuşdemir, eski partisine çok sert çıktı.

67 gün süren ilçe başkanlığı macerasını liste krizi nedeniyle bırakan Kuşdemir, “Listenin sonu başına, başı sonuna, gönüllü, partili ve ehiller istifaya sevk oldu. Hiçbir planlama yapılmaksızın üzerine düşünülmeden (1) gecede panikle yazılmış bir liste ancak ve ancak oy ve hırs pahasına halkın kaderiyle oynamaktır.” dedi.

Avukat Kuşdemir, sosyal medya hesabından yaptığı eleştirisinde, “Belediye meclis üyesi adayları; belediye bütçesini onaylamak, yatırım planları yapmak, [belediyenin denetimini yapmak!], kamusal kararlar almak gibi yüksek önem arz eden sorumluluklara talip olurlar. Diğer partiler hakkında seçim sürecine kadar yorum yapmayacağım fakat İyi Parti meclis üyeliği aday listesinde tam bir fiyaskoya imza attı.” ifadelerini kullandı.

Kuşdemir, şunları kaydetti:

“Listenin sonu başına, başı sonuna, gönüllü, partili ve ehiller istifaya sevk oldu. Hiçbir planlama yapılmaksızın üzerine düşünülmeden (1) gecede panikle yazılmış bir liste ancak ve ancak oy ve hırs pahasına halkın kaderiyle oynamaktır. Kimsenin şahsi menfaati halkın ve kamu menfaatinin önüne geçemez. Birinin yada bir zümrenin değil; halkın kazanması umuduyla…”

430 total views, 1 views today

Bir cevap yazın