Kuaförlükten şarkıcılığa

Kendine has yorumuyla dinleyenlerini kendinden geçiren Adanalı Yerel Sanatçı Ömer Bulut, sahne aldığı programlarda performansıyla adeta göz kamaştırıyor.

Tarzıyla, duruşuyla ve sesiyle ön plana çıkan yerel sanatçı; pop, slow, arabesk, türkü, fantezi, türk halk müziği ve türk sanat müziği olmak üzere bir çok tarzda eserler seslendirebiliyor.

Geçtiğimiz aylarda Netd Müzik etiketiyle İlvanlım parçasına klip çeken başarılı sanatçı, kısa süre içinde büyük çıkış yakaladı.

Kına, Nişan, Düğün, Fasıl, Konser ve bir çok programda sahne alan Ömer Bulut’u gelin yakından tanıyalım…

Güven Özgül’ün Özel Röportajı…

Güven Özgül:
Hoşgeldiniz Ömer Bey. Sizi bilenler bilir ama bilmeyen okurlarımız için kendinizden biraz bahsedebilir misiniz?

Ömer Bulut:
05.02.1989 Adana Çukurova Kabasakal Köyü’nde doğdum. 3 erkek, 1 kız 4 kardeşiz. Ben evin ikinci bireyiyim. Babam 1994 yılında kalp krizinden öldü. Annem ise şükürler olsun sağlıklı bir şekilde yaşıyor. İlköğretimi Kabasakal İ.Ö.Okulunda bitirdim. Maddi sıkıntılar yüzünden eğitime devam edemedim. Kuaförlük mesleğine başladım ve 10 yıl sadece 1 dükkanda çalıştım. Kalfalık, ustalık belgemi aldım. Tabi ki bu dönemde ilkokulda tüm bayram ve etkinliklerde kuaför olduğum zamanlarda tüm müzikli etkinliklerde vardım.
2008 yılının kasım ayının 24’ünde evlendim ve 4 ay sonra askere gittim. Sonra halkın, çevremin talebi ve yoğun isteği üzerine askerden gelince 2010 yılının başında ekip Şefim Ahmet Erol ile müzik ekibi kurduk ve çeşitli organizasyonlarda sahne almaya başladım. O günden bugüne halk ile el ele gönül gönüle yola devam ediyoruz.

Güven Özgül:
Peki en çok dinlenen şarkılarınız hangileridir?

Ömer Bulut:
2014 yılında değerli Piyanist Halil Karaköse abimin desteği ile; Yayla Güzeli, Yüce Dağ Başında, Öf Öf, Nalın Dilber eserlerine kayıt yaptık ve bunlar aşırı ilgi, talep gördü. Daha sonra 2016 yılında; Mektup Yazarım, Ayrılık Treni, Mor Sümbüllü Bağ Oldu eseri ile devam ettik.
2018 yılında değerli Piyanist Mehmet Deveci kardeşim ile 5 parçalık bi proje düşündük. Onu hayata geçirdik.
Gitme Babam, Güldalım Kızım, Hatça Kız, Telli Turnam, Esmesin Ayrılık bunlar ile yola devam ederken, İlvanlım eserimizi yaptık, bir de klip çektik.
Şimdi de son günlerin bomba eseri ile halkın karşısına çıkıyoruz. ZALIM GECELER.

Güven Özgül:
Çeşitli organizasyon yapmak isteyenler neden sizi tercih etmeli?

Ömer Bulut:
Gerek fiziki, gerek sahne duruşu, gerek giyim tarzı, gerek halka hitabı ile her tarzda eserler okuyarak, (Pop, arabesk, türkü, fantezi, slow, türk halk müziği, türk sanat müzigi) her kitleye rahatlıkla hitap ettim. Çünkü müzik evrenseldir, her kitleye, her ortama hitap edersen büyük kitlelere ulaşırsın.
Karaisalı’yı, Adana’yı, Çukurova’yı çok seviyorum ama hedefim kesinlikle dijital platformda büyük kitlelere ulaşmak.

2,438 total views, 1 views today

Bir cevap yazın