Koncuk: “Metanet beyle benim aramda bir çekişme olamaz”

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Güven Özgül’e verdiği röportajda, “Metanet beyle benim aramda bir çekişme olamaz.” dedi.

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, partisinin diğer Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu ile teşkilat bazında arasında bir çekişme olduğuna dair iddialara cevap verdi.

Koncuk, konuyla ilgili Güven Özgül’e verdiği röportajda, “Metanet beyle benim aramda bir çekişme olamaz. Metanet beyde Adana Milletvekili yetkileri bellidir, bende Adana Milletvekiliyim yetkilerim belli. Bizim görevimiz TBMM’de Adana’yı bizi seçen insanları en iyi şekilde temsil etmektir.
Ben onu yapmaya gayret gösteren bir insanım, TBMM kürsüsünü mümkün oldukça iyi kullanmaya çalışan bir insanım. Dolayısıyla Metanet beyle İsmail Koncuk arasında bir çekişme olamaz. Bu tabiata aykırı bir durumdur. Benim yaptığım mücadelenin bir ilke mücadelesi olduğunu anlatmaya çalışıyorum.
Ben yılların teşkilâtçısı bir insanım.
Yıllarca sendika genel başkanlığı yapmış TürkiyeKamuSen ve TürkEğitimSen’in genel başkanlığını yapmış bir mücadele adamıyım.
Ben şunu iddia ediyorum; bizim bu partiyi büyütmek gibi bir iddiamız var mı? Var.
Partimizi büyütmenin yolu belli. Dar ekipçilikten partimizi uzak tutacağız. İradesini bir başka adamın iradesine bağlamış yöneticilerden Türk siyaseti bir yere gidemeyeceği gibi, İYİ Parti’nin de gidebilmesi mümkün olmaz.” dedi.

942 total views, 1 views today

Bir cevap yazın