Kızıldağ’ın parlayan yıldızı Saed Ramo

Adana Büyükşehir Belediyesi ana sponsorluğunda bu yıl 10’uncusu organize edilen Kızıldağ Futbol Turnuvasında, Posyagbasanspor’un Suriyeli golcüsü Saed Ramo performansıyla dikkat çekiyor.

Pozisyon süzme, doğru bölgelere koşu ve son vuruşlarıyla turnuvada takımını sırtlayan en önemli isimler arasında yer alan Suriyeli santrofor, seyircilere de klas goller izletiyor.

Kızıldağ’da en çok gol atan oyuncu unvanına sahip olan yetenekli futbolcu, son 2 maçta takımını omuzlayarak çeyrek final yolunda önemli işlere imza attı.

Asistleriylede ön plana çıkan Ramo, Adana’da amatör takımların da gözdesi oldu. Transfer girişimleri için oyuncuyla görüşme yapmak isteyen takımlar, Suriyeli golcü’nün ülkesinde bulunan lisans problemiyle karşılaşıyor. Bu çıkmazın nasıl aşılacağı ise merak konusu oldu.

Öte yandan bir çok futbolsever Ramo’nun performansının etkileyici olduğunu vurgulayarak mücadeleci yapısını izlemekten keyif aldığını dile getiriyor.

GOL’DEN SONRA OK FIRLATIYOR

Posyagbasanspor’un forvet hattı Saed Ramo, gollerinden sonra diz çöküp el ve kol hareketleriyle yayı çekip ok fırlatarak ilginç sevinç gösterisinde de bulunuyor.
Anlamı araştırıldığında ise hedefi vurma bağlamında kullanıldığı belirtiliyor.
Posyagbasanspor’lu futbolcu ve teknik heyette Saed Ramo ile tanışmaktan mutlu olduklarını ifade ederek başarılı oyununun katkısından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

740 total views, 2 views today

Bir cevap yazın