Kızıldağ’da şampiyon belli oldu!

ADANA’nın Karaisalı ilçesinde bu yıl 11’ncisi organize edilen Kızıldağ Futbol Turnuvası’nda şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu. Finalde rakibi Bakilerspor’a 90+8 de attığı golle üstünlük sağlayan yeşil beyazlı ekip 30 bin TL’lik ödülün de sahibi oldu.

Karaisalı Kaymakamlığı himayesinde, Adana Büyükşehir Belediyesi ana sponsorluğunda, ilçe belediyesi ve Karaisalılar Derneği’nin destekleriyle düzenlelen turnuvada, final maçı öncesi veteranlar mücadelesi ve hemen ardından yerel sanatçı Metin Şirinkaya sahne alarak futbolseverlere müzik keyfi yaşattı.

Guruplarda zorlu rakiplerini yenerek final oynayan Bakilerspor ile Döşekevi Kuşçusofuluspor, 1650 rakımlı Kızıldağ Yaylası Subattıgı Arena stadında karşı karşıya geldi. 90+8 de korner atışı kazanan Döşekevi Kuşçusofuluspor, Birkan Bakacan’ın golüyle 1-0 öne geçip şampiyonluğunu ilan etti.

Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği final maçının ardından ise kupa ve madalya töreni düzenlenerek şampiyon takım Döşekevi Kuşçusofuluspor’a Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 bin TL’lik para ödülü de verildi.

1,004 total views, 1 views today

Bir cevap yazın