Kızıldağ’da futbolcu hakemin üzerine yürüdü, küfürler havada uçuştu

ADANA’nın Karaisalı ilçesine bağlı Kızıldağ Yaylası’nda bu yıl 10’uncusu organize edilen futbol turnuvası çekişmeli müsabakalara sahne olurken, saha içerisindeki gerginliklerin şiddeti de giderek artıyor.

Çeyrek finalde Pos Yağıbasanspor ile Kaşobaspor’un karşılaştığı maçta Sarı siyahlı ekibe hakemin penaltı kararı vermesiyle Possporun 10 numaralı oyuncusu Ahmet Gezginci hakemin kararına sözlü olarak tepki gösterince ikinci sarı karttan kırmızı kart ile diskalifiye edildi. Başarılı oyuncu Gezginci, bunun üzerine hakemin üzerine giderek fiziki temasta bulunmaya çalıştı. Saha görevlileri ile Jandarma’nın araya girmesiyle olay engellenirken 10 numaralı oyuncu Gezginci küfür etmeye başladı.
85’inci dakikada on kişi kalan Posyagbasanspor, Kaşobaspor’un penaltıyı gole çevirmesiyle sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı, turnuvaya veda etti.
Kıran kırana devam eden maçlarda zaman zaman yükselen tansiyon takımların ve bazı oyuncuların ceza almasına neden oldu.

Öte yandan normal süresi berabere biten maçlarda ise seri penaltı atışlarına gidilirken böylece yarı finalistlerde belirlenmiş oldu. Buna göre Gildirlispor ile Çukur Çömelekspor eşleşirken, Aladağ temsilcisi Döleklispor’un rakibi ise Kaşobaspor oldu.
Buradan galip ayrılan takımlar 21 Ağustos Pazar günü Final’de şampiyonluk için ter dökecek.

1,163 total views, 1 views today

Bir cevap yazın