Karaisalı’daki trafik kazasında yaralandı, 9 gün sonra öldü

15 Temmuz Cuma günü ADANA’nın Karaisalı ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ölmüş, 6 kişi yaralanmıştı. Kazada ağır yaralanan Arife Öveç, hastanede tedavi görürken hayatını kaybetti.

Sollama nedeniyle meydana geldiği iddia edilen kazada iki araç sürücüsü de olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Olay, 15 Temmuz Cuma günü saat 21.00 sıralarında ilçenin 1650 rakımlı Kızıldağ Yaylası yolunda meydana geldi. Kent merkezi istikametinden yayla yolu istikametine giden Mehmet Akif Öveç yönetimindeki hafif ticari araç ile Kızıldağ Yaylası’ndan şehir merkezi istikametine giden Mehmet Coşkun idaresindeki otomobil Emirler yolu mevkinde kafa kafaya çarpıştı. Sollama nedeniyle meydana geldiği iddia edilen kazada araç şoförleri Mehmet Akif Öveç ile Mehmet Coşkun olay yerinde hayatlarını kaybederken, aralarında kadın ve çocukların olduğu yaralılar ise Karaisalı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Kazada ölen şoför Akif Öveç’in eşi Arife Öveç olayda ağır yaralandı. Tedavi gördüğü hastanede 9 gün sonra yaşamını yitirdi.

BABADAN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Kazadan yaralanarak kurtulan Akif Öveç ile gelin Arife Öveç’in babası Mustafa Öveç, sosyal medyadan bir paylaşım yaparak çocuklarının fotoğraflarını yayınladı. Öveç, “Rabbim mekanınızı cennet eylesin. Ben sizden razıydım rabbim de razı olsun” dedi.

1,333 total views, 1 views today

Bir cevap yazın